STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-04-30 | TID: 20:08:43

Stugan

Sitter nu här i stugan... Vi kom hit vid 12 tiden. Mormor och morfar är här oxå och sover här inatt.. Vi har varit ute och gått med hundarna, dom har med sig deras hund med.. Sen grillade vi god mat till middag=) Mysigt. Och vad gott det luktar med doften av grillning. Det är sommar det. Jag har även filmat lite med våran filmkamera. Det är roligt. Det har varit underbart väder här idag. Sol och varmt. Men det är mkt snö kvar här i fjällen.. Suttit ute och solat har jag gjort med. Har man tur så kanske det fastnade nån färg i ansiktet. hihi.

Vi åker hem igen imorron sent på eftermiddan för pappa ska jobba på fredag. Men sen när han jobbat klar så åker vi tillbaks hit och är här tills på söndag.

H a  e n  f o r t s a t t  b r a  v a l b o r g s  k v ä l l.


DATUM: 2008-04-30 | TID: 10:22:55

Sista april

Då va det den sista dagen i april då. Hela månaden har ju bara svischat förbi. Jag var ju sjuk dom 2 första veckorna i april så då gick tiden ännu fortare.. Hoppas att maj blir en bra månad. Med mkt värme och sol så man blir pigg och glad. Och maj börjar med att min kusin fyller hela 19 år! Shit, vad stor hon har blivit ;p  G r a t t i s  i  f ö r s k o t t  t i l l  d i g  E m m a  = ) H o p p a s  d u  f å r  e n  b r a  f ö d e l s e d a g!

Nu ska snart jag, mamma o Zack åka till stugan. Pappa kommer lite senare idag för han jobbar! Hörs säkert lite senare idag. H a  e n  u n d e r b a r  o n s d a g  &  si s t a  a p r i l  a l l a!


DATUM: 2008-04-29 | TID: 17:54:09

Ny design

Tyckte det var dags för en ny design igen så jag har precis gjort denna.. Det är roligt och göra såna =) Jag vart ganska nöjd med denna. V a d   t y c k e r   n i ?!  Ska ta och göra några fler bara för att det är roligt ;p Det är bra och träna så man utvecklas i och photoshoppa..

Annars då.. Idag har det inte hänt mkt. Jag har inte haft nån ork eller lust att göra nåt. Jag tror att all min kraft och mod gick åt igår till tandis.. Så det har varit en sån dag då man bara vill gå och lägga sig och dra täcket över en igen.. Hoppas det är bättre imorgon. Åker nämnlingen till stugan. Bra för Zack, han är livrädd för alla smällare. Det är ju sista april så förmodligen lär det väl vara lite sånt imorgon.. ´

H a  e n  f o r t s a t t  b r a  t i s d a g s  k v ä l l...


DATUM: 2008-04-28 | TID: 16:17:26

Fields Of Gold

En sån vacker låt...
Fields Of Gold - Eva Cassidy




You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold


DATUM: 2008-04-28 | TID: 10:01:36

Över

Nu är det över för denna gång.Det gick bra med lagningen men inte från början för bedövningen tog inte riktigt. Så fick lägga bedövning 3 gånger. Till slut så kände jag inget. Skönt! Och tandläkaren var jätte snäll så då känns det ju mkt lättare. Ska dit 15 maj för nästa lagning. Hon i receptionen frågade om jag kunde komma imorgon och laga. Nej tack. Jag vill nog att de ska gå ett tag mellan gångerna. Haha.

Så nu behöver jag inte oroa mig på några veckor. Nu väntar jag på att bedövningen ska släppa.

DATUM: 2008-04-27 | TID: 22:14:51

God natt

Jag ska snart stänga ner och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon, kl 8 ska jag va hos tandläkaren inne i stan och laga ett hål =( uscha vill inte. Men det var inget stort hål iaf, det känns ju lite lugnande. Sen måste jag dit ytterligare en gång för ett till litet hål ska lagas. Uscha för det med.. Jobbigt att de va så tidigt på morgonen, åker hellre väg till nåt annat än tandläkaren.. Aja, får försöka tänka att de kommer att gå bra..

N u  s ä g e r  jag  h e j  d å  f ö r  i d a g  o c h  g o d  n a t t . S o v  g o t t  a l l a ! ! !


DATUM: 2008-04-27 | TID: 20:02:41

Fårskinn

Köpte detta fårskinn idag på Rusta. Mysigt vart det.

image98


DATUM: 2008-04-26 | TID: 22:38:04

Ikea & klädköp

Tänkte ta och visa vad som köptes igår på min shoppingdag =)
Detta köpte jag...

image96


image97


Så de va allt jag köpte ;p Det var lääääänge sen jag köpte så mycket på samma gång. hihi. Men det var roligt och hitta saker. Inte ofta man gör de.
Har fått nån dille på brunt nu, haha. Men jag gillar naturfärger =)

DATUM: 2008-04-26 | TID: 14:49:35

Internet

Yes, nu fick vi till de riktiga internet =)

DATUM: 2008-04-26 | TID: 11:21:19

Gårdagen

Vilken rolig dag de va igår. Massa shoppande =) Men även mkt ont i fötterna fck ja av allt gående i alla affärer. Köpte allt som jag hade tänkt mig på IKEA men på Gina Tricot så hittade jag nästan inget av de jag sett på hemsidan. Lite råkigt tyckte jag då det var 2-3 plagg som jag verkligen hade velat ha. Men jag köpte lite annat ist. Vi åkte ju in till stan för o gå på Gina Tricot men sen när vi kom ut till IKEA och Birsta City så fick man ju reda på att Gina även fanns där... Så typiskt, hade man ju inte behövt åka in till stan. Jag hittade ett kvitto i ett provrum, de va så jag fick reda på det. Haha. Det ska då alltid vara något.

Och när jag kom hem igår kväll och skulle sätta mig vid datan så funkade inte internet. Sur jag vart. Det står att datan inte är kopplad till något nätverk men det är det ju visst. Alla kablar sitter ju i som dom ska och dessutom så satt jag ju vid datan i torsdags kväll och då var det inga problem. Jag vart så sur så jag gick och la mig ist. hihi, Men var väldigt trött med så de va bara skönt. La mig vid 10 så inatt har jag nog sovit typ 9-10 timmar. Det var skönt och det behövdes!!
Sitter nu med det mobila internet, eller vad det heter. Det vi har med oss i stugan. Hoppas det riktiga internet fungerar idag igen. Det är ju såå mkt snabbare än detta...  


DATUM: 2008-04-24 | TID: 21:39:31

Bilder

Kollade igenom mappen med alla bilder på Zack åsså hittade jag dessa 3 bilder.. Det finns stunder då Zack inte alls vill vara fin för kameran, hihi...

image91

DATUM: 2008-04-24 | TID: 21:19:40

Imorgon

Yay, imorron är det dags för Sundsvall och IKEA!! =) Ibland är det nog allt bra att tiden går fort. Det ska bli såååå himla roligt och få åka på en dags resa och speciellt när det är till IKEA. Me like =) Men först blir det stan och Gina Tricot. Hoppas det finns mkt kläder där som jag vill ha. Har nämnligen sett lite snygga tröjor och toppar på deras hemsida. Så imorron kan jag visa om jag fick med mig nåt av de jag ville ha. Har gjort iordning en liten inköpslista på IKEA sakerna här nedan. Photoshop är bra att ha=) Men det är inte allt jag tog med, lite små saker till e de. Ja, jag längtar som tusan iaf hihi.

Idag har det varit ytterligare en dag med fint väder och sol. Nu är verkligen våren här, det har kommit en massa tussilago och redan sett nåra fjärilar och flugor. Fjärilar som är så fina. =) Då är det vår. 


image94




   

DATUM: 2008-04-24 | TID: 13:43:14

Utmaning

Hittade denna utmaning hos Sandra.

Tre namn du går under:
1) Johanna
2)  -
3)  -

Tre saker som skrämmer dig:
1) Att någon nära råkar illa ut 
2) Osympatiska människor
3) Mörker

Tre saker du har på dig (just nu):

1) Mysbyxor
2) Linne
3) Strumpor

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1) Jason Mraz - I'm yours
2) Leona Lewis - Better in time
3) Sara Bareilles - Love song

Tre sanningar om dig:
1) Jobbar med och öka självkänslan
2) Skulle aldrig kunna leva utan hund
3) Biter på naglarna

Tre av dina intressen:
1) Heminredning
2) Måla
3) Blogga

Tre saker du verkligen vill ha:

1) Sakerna från IKEA
2) Nya kläder
3) Mer sol & värme

DATUM: 2008-04-23 | TID: 20:44:35

Dagens

Vilken lång dag det har varit. Var uppe vid 8 och gjorde mig klar vid 9, sen åkte jag, mamma och Zack med pappa i bilen en sväng och han släppte av oss så vi gick hem. Det tog typ 1 timme. Men de var ju så härlig väder så då blir det extra roligt. Kom hem vid 11, tränade och åt lunch. Martina ringde mitt upp i allt ;p Men de va bara roligt=)  Sen satte jag mig på altanen och kollade i en inredningstidning som jag prenumerar på och som kom med posten idag. (Älskar att läsa såna tidningar, kan sitta i flera timmar och bara bläddra flera gånger i den - Inredning är ett stort intresse för mig!!!) Jätte härligt väder är de just nu, riktigt varmt på altanen. Satt bara med linne, sååå skönt.. Och mitt uppi allt läsande och bläddrande så sprang jag och hjälpte mamma som städade nedervåningen. Hon dammsög och jag torka golven efter henne. Sen vart de ju dags för midda. Det vart en jätte god makaronipudding oxå morötter till. De e smaskens de! Kollade på tv en stund och vilade sen tjatade jag med mig pappa ut och städa våra 2 bilar ;p haha. Vart så sugen på o städa och få de rent o snyggt. Det blir väldigt skitit i bilarna när vi har hund och spec nu när det är sånt väder ute. Så 1 timme och 20 min tog de o städa bilarna. Pappa dammsög och jag gick med trasa och rengöringsmedel efter =) Bra team arbete! Ja, det var så roligt och se slut resultatet så det var värt all mödan. Nu är dom skinande rena, iaf inne. Känner mig lite speedad så nu må jag ta och lugna ner mig lite, hihi.  

Jag vart ju inte lite sugen på och ta körkort när vi städade den nya bilen hihi. Den skulle va perfekt för mig. Liten och bra och vinröd=) Jättefin e den! En sån perfekt första bil.. Men förhoppningsvis så är den kvar i familjen när jag har tagit de där körkortet så jag kan få låna den. Funderar på och börja övningsköra iaf i sommar. Det sa jag förra sommaren med haha. Men det blir så när inte den rätta motiveringen och lusten finns där. Om de inte gör de så blir det bara jobbigt. Men jag SKA ta det innan jag fyller 25 iaf ;p Har några år på mig.. Men jag har inge bråttom känns det som. Jag vet att jag ska ta det och jag vill de så det kommer att hända. En vacker dag när jag känner mig redo att ge mig in i de där. Ska börja med och övningsköra så kanske lusten och motiveringen kommer mer och mer. Jag kommer säkert att bli en bra bilkörare. Det tvivlar jag inte på =)

Vi skulle egentligen ha åkt till Sundsvall och IKEA idag men det vart inte så. Men på fredag så åker vi=) Jag längtar. Ska shoppa lite på Gina Tricot med =) Men hinner nog bara med den affären på stan, kanske nån mer. Är ute efter en vårjacka som är lite tunnare, typ nån tygjacka. Och det är ju lite större utbud i S-vall än här hemma. Jag är verkligen på shopping humör nu så nu får det gärna bli fredag =)  

DATUM: 2008-04-22 | TID: 14:19:47

Birthday boy


image82

Idag fyller våran Zack 4 år! GRATTIS BUBBEN =)
Han har blvivit stora killen nu, hihi. Att tiden går så fort, redan 4 år sedan vi hämtade han. Sjukt fort har det gått. 
Var på Tasseborg igår och köpte lite go saker till han som han fick imorse. Lite blandat godis. Det var uppskattat. Han såg nästan chockad ut över att han fick så mkt gott, hihi. Men de ska han ha när det e hans födelseda!  Han ska få en ny och fin sele lite senare. =) Gjorde även en liten tårta till idag och han luktade men smakade inte. Haha. Luktade väl inget gott då ;p

   
   
 



En liten video med Zack när han leker med godis..

DATUM: 2008-04-19 | TID: 20:03:22

Talang 2008



Ååå vad hon va söt igår när hon rockade med sina rockringar. Såg ni det?! Va ju bara tvungen att lägga upp hennes framträdande här så man kan se det om och om igen..Hon var ju otroligt duktig med tanke på att hon bara är 5 år... Vad tyckte ni om lilla Elsa?!

DATUM: 2008-04-19 | TID: 17:03:15

Lördag

Vilket fint väder det är idag, riktigt vårväder=) Så härligt är det. Känner tom lukten av grillat ute på gårn. Då tänker man ju genast på sommaren och massa grillning =) Längtar!

Jag är nog snart frisk, skönt. Har nästan inget lock för öronen längre. Å vad det är skönt att slippa det. Har ju hört sämre så blivit skrämd många gånger när jag inte hör när någon kommer och går. hihi. Hoppas det dröjer länge tills jag blir sjuk nästa gång.
Har varit ute på en liten promenad med Zack o mamma och det var jätte härligt. Men de va lite kallt i skuggan. Men nu när det är så fint väder ute och mkt sol så borde det gå fort med snösmältningen. Hoppas det.

Det svider lite i mina ögon och känner att jag har lite huvudvärk. Får ta och vila lite och hoppas det går över.
Nu ska jag hjälpa till med middan, ska bli gott med mat. Är hungrig.  

Ha en fortsatt trevlig lördag alla!

DATUM: 2008-04-18 | TID: 23:08:15

Leona Lewis

Nyss börjat lyssna på denna låt och jag älskar den redan. Leona Lewis är grym på att sjunga.
 




Här är även några låtar från när hon var med i X factor (brittisk talangsåpa) som hon även vann 2006. Verkligen grym röst hon har..








DATUM: 2008-04-17 | TID: 17:39:19

Ingen bra dag

Idag är det ingen bra dag alls. Usch, varför vaknade man överhuvudtaget imorse. Känner mig nere och lessen. På mycket just nu men oxå för att jag är ganska less på att vara sjuk och jag vill bli frisk. Jag vet att det är på väg att bli bättre men den processen verkar ju ta ett tag med. Varför ska de vara så utdraget.. Om man ska försöka tänka positivt så finns det några bra saker med denna dag. Det är faktiskt sol ute och härligt väder oxå blir det god middag snart. Nåt och vara liiiiite glad över iaf.
Jag hoppas jag mår bättre imorgon..


DATUM: 2008-04-16 | TID: 20:01:47

Tack

Som ni ser så är det en ny layout på denna blogg.. Vill tacka Petra för att hon gjorde den fina layouten till mig! Gillar den mkt! Tack igen=)


DATUM: 2008-04-16 | TID: 14:50:08

Onsdag

Så härligt med lite sol ute, det blir man glad av. Igår var det oxå fint väder. Det är bra att de e sol så snön smälter.
Jag är inte helt frisk än men idag har min smak och lukt börjat komma tillbaka =) När jag åt  lunch idag så de var första gången på 6 dagar som jag kände ganska mkt av maten. Så det är på bättringsvägen. Jätte roligt ju. Bara locken för öronen släpper nån gång. Men jag tycker nog att det har lättat lite. Om jag inte inbillar mig.

Idag har jag gått ut på en liten kort promenad. Det var jätte skönt. Saknar att va ute och gå. Det är ju nåt jag gör varje dag eftersom man har hund. Och speciellt nu när det är fint väder ute. Då är det ju sååå härligt att vara ute..

Ha en bra onsdag alla!

DATUM: 2008-04-14 | TID: 19:46:21

Tänd ett ljus

image81

Tänd ett ljus i ditt fönster för Engla klockan 21 ikväll! Det ska jag göra.

DATUM: 2008-04-13 | TID: 19:37:00

Old times

Haha, måste få visa denna sak som vi hittade när vi rensade en garderob idag. Det var pappas första mobil som han köpte 95. Kommer så väl ihåg det. Tyckte det var sååå häftigt att just min pappa hade köpt en sån telefon. Som han kunde ha med sig överallt. Hehe.

image77
image78
image79
Var ju tvungen och jämföra med min mobil. Jag behöver väl inte säga vilken som är min ;p

image80
Zack var med lite från början i städningen och va nyfiken men till slut vart han less så han gick å åt ist. Ser även nu att han har lite damm på huvudet och lite på örat. Vet ej vart det kom ifrån, han var väl bland skräpet då ;p

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag är fortfarande sjuk. Inne på den fjärde dagen utan smak och lukt. Om inte det blir bättre med öronen så ska jag åka till hälsocentralen o kolla upp det. Så det inte är öroninflammation. Men jag har inte så ont utan mest de här locket.. Hör nästan mig själv tänka ;p
Igår var jag ut en stund, åkte lite bil. Hade inte varit ute sen i söndags då. Så de var kul. Såg på Körslaget på kvällen, det är roligt. Hejjar ju på Brolle! =)

Får se vad denna vecka bjuder på. Nånting mer än förra veckan hoppas jag på iaf.


DATUM: 2008-04-13 | TID: 15:28:09

I`m yours

LOVE THIS SONG!!! Den är ju bara för skön..
Lyssna och njut.


DATUM: 2008-04-11 | TID: 23:04:07

Less

Fredag idag, eller dagen e snart över men. Kul med helg, fast inte när man e sjuk. Det har då varit den drygaste och mest tråkigaste veckan i hela mitt liv. Är så less på och ligga i soffan och glo på tv och nysa o hosta o allt som hör till. Fy säger jag. No more! Och inte nog med det så har jag ju ingen smak eller lukt heller.. Kan ju lika gärna äta hundmat eller nåt för jag känner ju inget iaf.. Så less.. Haft de så här i två hela långa dagar som känts som veckor. Imorgon MÅSTE det vara bättre annars blir jag tokig. Jag har inte varit sjuk på nästan 2 år så den här gången har verkligen inte varit lätt. Därför jag klagar så mkt ;p  Och vilket lock jag har haft för öronen idag. Riktigt obehagligt. Hoppas det försvinner, vill inte ha öroninflammation.. Hade de så himla många gånger när jag var mindre.
Nä, nu ska det vända. Det bara är så...


DATUM: 2008-04-09 | TID: 23:23:15

Utmaning

Hittade en utmaning på en blogg som går ut på att man ska skriva ett slags fakta-alfabet om sig själv. Dock tagit bort nån bokstav då jag inte kom på nåt bra att skriva. Ni får gärna låna den och fylla i er egen lista.

Allvarlig.
Brun utan sol.
Använder jag på somrarna när mina ben verkligen inte vill bli bruna på naturlig väg.
Choklad. Tycker om det väääldigt mycket.
December. Är månaden jag är född i.
Envis.
Förkyld.
Är jag just nu.
Greys Anatomy. En serie jag väldigt gärna kollar på.
Hemmakär.
Inredning.
Ett av mina största intressen.
Johanna. Det är mitt namn de.
Kul. Gillar jag att ha.
Läser. Gör jag ibland. Lite i perioder. Läste mycket mer när jag var mindre.
Motionerar. Varje dag. Har man hund så.
Norge. Landet min bror bor i.
Omtänksam. Ibland för mycket.
Photoshop. Gör mycket i de.
Rosslig. Är jag just nu i halsen.
Stugan. Älskar att vara där. Betyder mycket för mig.
Tror. På mig själv.
Utbildning. Ingen sen gymnasiet.
Volvo. Mamma och pappa äger en sådan.
Ytlig. Är jag inte för fem öre!
Zack. Heter min underbara hund.
Åska. Läskigt.
Ärlighet. En egenskap som jag värdesätter högt.
Ödet. Tror jag på.


DATUM: 2008-04-09 | TID: 22:51:36

Fortfarande sjuk

Idag har nog varit den värsta dagen. Förkylningen satte igång rejält och fick värsta halsont imorse.. ååå så himla jobbigt det var. Kunde ju knappt få nån luft. Prova nåt som jag vet vad det heter men kan inte stava till, det hjälper mot halsont. Eller rättare sagt bedövar ;p hihi. Lite obehagligt tyckte jag med de va så himla skönt när det slutade att göra ont. Så det räckte med 2 såna tabletter sen har halsen vart ganska bra resten av dagen och kvällen. Sååå skönt!!!
Har nog haft lite feber toppar idag med. Det är jobbigt, både svettats och frysit om vartannat. Hoppas även att jag mår bättre imorgon, nu måste det väl vända tycker jag.

Det har snöat på tok för mycket idag. Herregud, snacka om att det är vinter igen. Inte för att jag har nåt emot att det snöar när man ligger inne och är sjuk. För de hade ju varit väldigt jobbigt om de va som förra veckan, sol och typ 10 plusgrader. Då känner man ju sig ännu sjukare när man inte kan vara ute.
Undra när våren kommer tillbaka, kommer nog va snö många veckor till. De va de ju innan med men inte så här mkt.

image75
Det får gärna bli så här grönt ute igen snart... ååå vad jag längtar..

DATUM: 2008-04-08 | TID: 12:40:34

Sjuk

Jag har blivit ännu mer sjuk. Halsen har inte gått över och igår hade jag knappt nån röst. Imorse när jag vaknade vart den helt borta. De e jobbigt och va tyst ;p Idag är jag mer förkyld oxå. Det verka bara bli värre och värre. När ska det vända.. Jobbigt är det iaf.

Så just nu händer det inget, sitter vid datan och vilar mest. De e ju rätt så skönt. Men jag blir lite rastlös me..
*Kram från en sjukling*

DATUM: 2008-04-07 | TID: 16:33:22

Fler tavlor

Har gjort 2 st tavlor till som jag tänkte visa!
Blom tavlan vart jag väldigt nöjd med. Och den brun/guld tavlan har jag använt mig av schablonmålning. På de guldiga alltså..

image72
image74


DATUM: 2008-04-07 | TID: 14:52:35

Pictures

Här är lite mer på Zack från i helgen! Älskar att ta kort på han. Oftast är han inte sååå förtjust att va med på bild för han vänder bort huvudet så fort han ser att jag kommer med kameran. Hihi. Men nån enstaka gånger kan jag lyckas och få till rätt så bra bilder på han. Som dessa nedan...

----------------------------------

image67

image69

image70

image71

DATUM: 2008-04-06 | TID: 22:50:19

Videoklipp

Första gången jag lägger upp videoklipp här. Men nån gång ska väl va den första med. Idag filmade jag Zack lite i stugan. Det är korta klipp men de är ju nåt iaf!







DATUM: 2008-04-06 | TID: 22:41:38

Då var helgen över igen...

Ja, helgerna går ruskigt fort. Just denna helg spenderades i stugan som ni kanske vet. Har varit lika mysigt och härligt att vara där som alltid. Det är ju så skönt oxå o ha Zack där. Och lättsamt. Han sitter ute i långlinan varje dag och spanar och springer över gården. Det tycker han är jätte roligt. Så är det ju roligt att se att han tycker de e roligt  me =) Vovven min!

Jag har fått en hemsk hosta. Hostar så det gör ont. Vaknade med de igår morse och jag trodde de skulle bli bättre idag men icke då. Blir tokig snart. Det kittlas och är irritersamt i halsen o ibland är det svårt att få luft. Hoppas att den går över. Orkar inte ha de så i flera dagar till.. 

Åt glass ikväll, det va gott! Ett tag sen man åt de. Sen trodde jag ju att det skulle va Wallander på fyran men icke till de me. Jag som hade sett framemot o se en sån film. Har ju sett alla men kul och se igen. Hoppas det blir en sån film nästa söndag.

Nu ska jag ta och göra ett till inlägg med 2 st video klipp!  

DATUM: 2008-04-05 | TID: 14:25:55

Lördag

Ville bara säga trevlig lördag från mig i fjällen!
Hörs kanske mer idag...

DATUM: 2008-04-03 | TID: 12:54:12

Empty Room

Gillar denna låt mer och mer för varje gång jag hör den...


DATUM: 2008-04-02 | TID: 23:26:53

Dagens

Ja, det var idag då jag skulle till tandläkaren. Dagen som jag länge varit nervös över. Jag vet, det var bara en undersökning men på nåt sätt kändes lika hemskt som när man ska laga hål. Men det kändes bättre när jag väl kom dit, brukar vara så. Jag var ju 100% övertygad att jag HADE hål i den tanden jag haft ont i, men det hade jag inte. Det var "bara" lite irriterat i tandköttet och va lite infekterat där. Så de va därför jag känt av de. Aja, men jag vart ju super glad att jag inte hade hål i just den tanden för hade för mig att jag skulle få rotfylla då. (För de hade varit nära de förra gången jag lagade denna tand)
Men däremot så hade jag 2 st mindre hål som hon tyckte behövdes lagas. Men det gör inget, bara jag slapp rotfyllningen. Så jag vart så himla glad när jag gick därifrån. Så den 28 april ska jag dit igen och börja laga hålen. Tur att det är nåra veckor kvar så man får förbereda sig lite.

Vart en liten sväng på stan efter. Köpte lite mer målarsaker, tavlor och en till färg. Nu har jag äntligen den mörkbruna färgen jag velat ha. Nu har jag börjat samlat på mig många färger. Det är roligt. Nu har man lite och välja bland. Jag har målat lite ikväll, börjat med grunden på en tavla. Använt mig av den mörkbruna färgen på hela tavlan och sen ska jag måla med en schablon i ett snyggt mönster i GULD=) Skitsnyggt kommer det nog att bli. Brunt och guld är sååå snyggt tillsammans. Tavlan ska få äran att hänga ovanför soffan i vardagsrummet här hemma. Tur att mamma och pappa gillar mina tavlor då ;p
Jag har även börjat teckna blomman på en annan tavla som oxå ska få hänga i vardagsrummet. Kommer nog bli jätte bra de där.

Vi åt en jätte god middag idag. Fisk från Börtnan, som vi fick av mormor, och potatis och rom sås till. Smaskens=)

Imorgon ska jag åka och kolla på en jacka, sen på möte och städning och packning. Ja, massor av små saker som ska göras. Drar till fjällen på fredag till söndag. *Längtar*

Nä nu ska jag ta och krypa ner i en ny bäddad säng och sova om jag kan. 
God natt.. 

DATUM: 2008-04-02 | TID: 20:18:25

En lååång lista

Lånade denna lista hos Petra... 

Har du pojkvän/flickvän?
Nej, singel..

Vem/vilka vet mest om dig?
Hmm, det är nog mamma

Vad är ditt mellannamn?
Maria

Gillar du att slåss?
Nej

Vad ska du göra ikväll?
Ska nog måla nåt snart

Har du utländska föräldrar?
Nej, det har jag inte.

Är dina föräldrar skilda?
Nej

Var har du ont?
Ingenstans just nu

Vad längtar du till?
Längtar till mycket saker men mest aktuellt är väl sommaren och värmen ;p

Har du husdjur?
Ja, en hund.

Har du körkort?
Nej

Favoritgodis?
Choklad

Morgon- eller nattmänniska?
Hmm, lite både och.

Sparare eller slösare?
Beror på, kan vara båda ;p

Har du några homosexuella vänner?
Nej, inte vad jag vet iaf.

Bio eller promenad?
Gillar båda

Är du kittlig?
Ja, under fötterna.

Rädd för insekter?
Nej.

Nämn något som gjorde dig glad igår: 
Att det var så fint väder ute

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Sov.

Vad gjorde du för 15 minuter sedan? 
Satte mig här vid datorn..

Det sista du sa högt?
hmm, kommer inte riktigt ihåg. Har varit tyst en stund nu.

Vad har du druckit idag? 
Vatten och juice

Vad var det senaste du åt?
Middag, fisk och potatis.

Vad var det senaste du köpte?
Flera målarsaker.

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Trä

Vad är det för väder hos dig just nu? 
Det börjar bli mörkt ute just nu, men det ser mulet ut.

Godaste glass-smaken?
Lakrits och choklad.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 
Vet ej.

Hur tidigt stiger du upp?
Det är olika.

Sover du tungt?
Ja, det gör jag nog,

Drömmer du mycket?
Ja, ibland.

Mardrömmar?
Jorå, såna drömmer jag.

Vilket ämne är roligast i skolan?
Engelska och bild.

Vad ser du om du tittar åt höger? 
Min garderob.

Vad gör dig glad just nu? 
Att jag ska måla.

Vad ska du göra härnäst?
Måla ;p

Höger- eller vänsterhänt?
Höger

Humör just nu?
Glad, lite trött.

Några sommarplaner? 
Får se vad som händer.

Hur många kuddar sover du med?
2 st.

Spelar du nåt instrument?
Nej.

Vilka är viktigast för dig? 
Familjen, hunden, vänner

Snarkar du?
Inte vad jag har hört eller vet.


Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?

Jag vet inte riktigt.

Stökigt eller välstädat?
VÄLSTÄDAT!!! Hatar när det är stökigt runtomkring mig. Måste ha ordning och reda.

Gillar du att sjunga?
Jorå, men mest för mig själv så ingen hör mig,

Vad gör du om du får hicka?
Försöker hålla andan.

Vad längtar du mest efter just nu?
Det är många saker jag längtar till..


DATUM: 2008-04-01 | TID: 14:39:37

Ååå vilket underbart väder!

Vilket underbart vår väder det är idag. Tror det är 8-9 grader varmt och solen lyser för fulla muggar. Undra om man ska ta och sätta sig ute i solen lite snart, det lät härligt. Fick min favorit tidning i brevlådan idag så den ska jag ta och läsa. Kan va lite jobbigt och läsa i solen tycker ja, men kan ju prova o se..
Har redan varit på en långpromenad med vovven i det härliga vädret. Man längtar mer och mer nu till våren när snön är borta. Men det är ju faktiskt 1:a april idag så det är inte sååå lång tid kvar. Tänk om 1 månad på pricken idag så är det 1:a maj. Helt sjukt vad tiden går fort. Och sen är det ju juni och då börjar sommaren. Åååå vad härligt..

Ha en härlig tisdag alla!