STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2007-12-30 | TID: 19:35:42

Happy New Year!!

image10


DATUM: 2007-12-27 | TID: 20:47:15

It´s over

Ja, då va julen 2007 slut då! Himlans vad fort det gick detta år då. Jag har iaf haft en lugn och mysig jul! Vi var ju hos mormor och morfar med kusin och hennes familj. Vi åt god mat och hade de mysigt. o det vart ju lite klappar även i år och jag vart nöjd...Det har ju alltid varit tomtar som kommer dit och delar ut klapparna, jag vet inte vilka de e men varje år så är det ett antal tomtar som i år kom på häst och släde och som åker igenom hela byn och delar ut klapparna till alla. Det är en tradition och jag kommer ihåg det sen jag var liten. Blir ju inte en riktig jul om inte dom kommer ;p I år så hade dom så bråttom så precis när man satt sig och vänta på att få sina julklappar så var dom tvungna att gå. Dom delade ut en påse tror ja;p Snopet de kändes då;p Då va de bara o dela ut alla andra själv då. Eller de va mest kusinen.
Fick även träffa lilla Ville, han e ju såå go.. =)
Ja, som sagt så gick julafton väldigt fort. Vi åkte hem dan efter!

Det som kändes tråkigt var ju att inte min bror var med. Det kändes som att nåt saknades och familjen var inte hel. Även fast han inte bor här längre och man är van att inte träffa han så mkt så brukar de va så roligt och mysigt när han kommer hem på jularna o vi är hemma hela familjen. Som det var förut! Det är viktigt för mig att familjen är samlad. Men som tur är så kommer han hem nåra dagar nästa vecka. =) Det blir skoj!

Annars så händer det inte så mkt just nu, var på stan en sväng idag men de va på tok för mkt folk. Längsen man va där då de va sååå mkt folk. Köpte lite för mitt presentkort på Åhlens =) alltid kul när man kan handla och man själv inte behöver använda sina egna pengar;p hihi.

Lite bilder från julen...



   
  
 

DATUM: 2007-12-23 | TID: 23:41:07

MERRY CHRISTMAS!!

image1

DATUM: 2007-12-23 | TID: 22:56:59

Ingen julkänsla...

Välkommen till min nya blogg =) Nu blir det denna som gäller framöver!
Kanske man får tillbaks lite skrivlust när man bytt blogg och de är nytt och så. Vem vet.. ;p

Imorgon är det ju iaf julafton! Sååå himla tråkigt för jag har absolut ingen julkänsla. Visst det är ju inte som när man var liten men jag brukar ha lite iaf. Men nada, inget.. =( Så tråkigt när snön har smält bort, eller allt är ju inte borta men mkt.. Innan hade man ju lite julkänsla iaf när det vart mkt snö och frost på träden. Då va det ju så fint. Men sen blev allt fult när plusgraderna smög sig på. Idag är det iaf nåra minus men ingen mer snö..
Iaf så åker vi till mormor och morfar imorron och firar jul där. Jag vet inte om vi ska sova där, får se! Och sen så kommer inte bror hem heller o det känns ju mkt tråkigt. Då blir inte hela familjen samlad. Men han kommer i början av januari så det känns bättre. Vi får byta julklappar då och umgås! Det blir roligt.
 
Det kanske blir en bra jul iaf, får hoppas på det!
God Jul till er alla.


DATUM: 2007-12-23 | TID: 22:07:00

Välkommen till min nya blogg!