STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-10-29 | TID: 19:30:00

LET IT SNOW!!

Åååå nu snöar det ute här :) Igår på morgonen så var det vitt ute när man vakna, det hade alltså snöat under natten. Men det var inge mycket för de försvann senare under dagen. Men nu när jag och mamma var på affären så började det att snöa :) Älskar snön, så nu hoppas jag att den lägger sig helt och hållet och att det kommer mycket snö :) Längtar sååå mycket till jul och jag hoppas då att det kommer att bli en vit jul i år med.

L e t  i t  s n o w ,  l e t  i t  s n o w . . .

DATUM: 2008-10-26 | TID: 20:43:12

Vilken dag..

Idag har det nog varit den bästa söndagen på mycket länge :) O det är för att jag och mamma har varit till Sundsvall o shoppat på IKEA och Birsta City :) 
Vi hade inte tänkt att åka till IKEA föräns om några veckor men så frågade en granne om vi ville följa med och åka buss med en hel del andra människor. Det var platser över så då var hon så snäll och frågade om vi ville följa med :) Så det kunde vi inte säga nej till ;p Och tur var väl det att vi följde med annars hade vi inte haft lika trevligt som vi fick. Annars brukar ju söndagar vara rätt tråkiga så det passade perfekt att åka iväg :)

Bussen gick iaf nio imorse från sjukhuset, så vi och grannen åkte in med bil dit och hade den parkerad där under dagen. Det var faktiskt roligt och få åka buss en liten längre tid än bara mellan stan och hemmet. För det tar ju ca 2 ½ timme att åka dit.
Men det vart lite stressigt för det var bara 4 timmar som man kunde shopppa på. Men men, det gick de med. Om man köper lite mindre så hinner man ;p 
Sen gick bussen hem kl 4. Vi kom innanför våran dörr halv 8 ikväll. Tar lite tid att packa ur sakerna ur bussen och ta sig hem. Det var mysigt och få åka buss när det var mörkt och de var på lysen i bussen :)

Nee, vilken dag säger jag bara. Precis det jag behövde för att samla på sig lite nya krafter :)


DATUM: 2008-10-21 | TID: 19:45:44

LISTA - OM MIG

Lista hittad hos Sandra

Ditt namn: Johanna
Längd: 160 cm
Spelar du något instrument: Nej
Vem är snyggast: Hmm..
Vem vet mest om dig: Jag själv.
Vad vill du ha just nu: Att klockan ska bli åtta så Ugly Betty börjar..
Vilka sjukdomar har du: Ingen just nu.
Fobier: Har ingen
Känner du en snygg kille: Nej
Har du körkort: Nej
Åsikt om jultomten: Inget speciellt
Vill du gifta dig: Ja det vill jag
Tycker du att du är attraktiv: Nja, inte ofta. Nån gång kanske.
Din hårfärg och frisyr: Mellanlångt mörkbrunt hår.
Din ögonfärg: Mörkblå.
Väska just nu: En brun moccaväska
Har du glasögon: Ja, men använder dom inte hela tiden
Hur ser din plånbok ut: Liten, svart, nåt skin liknande..
När ska du festa nästa gång: Ingen aning
Vad köpte du senast: Nåra olika saker..
Hur mycket pengar har du: Inte så mycket.
Hur svarar du i telefonen hemma: Antingen hallå eller Johanna
Senast kramat: Zack
Vem sov du hos senast: Hmm, i stugan..
Kroppsform: Kurvig
Kall favoritdricka: Läsk
Varm favoritdricka: Varm choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
Säger ofta: Fan
Saknar du någon: Ja.
Du fikade senast: Hemma
Senast sedda film: I hennes skor i söndags på tv:n..
Hur känner du dig nu: Lugn
Kan du laga mat: Ja
Vad tycker du om fötter: Blää, ingen favorit kroppsdel direkt
Är du smart: Ja, det tycker ja..


DATUM: 2008-10-20 | TID: 10:57:19

MÅNDAG

Då va det en ny vecka igen då. I helgen var vi i stugan, jag har hjälpt pappa när han har bytt tak på våran stuga. Plåttak är tungt, vill inte röra sånt på länge ;) Men snyggt vart de :) Men det är kvar att byta på baksidan av stugan, men det blir nog till våren igen.
Men nu ser stugan mkt bättre ut. Skönt!

Ska iväg en sväng till stan om en timme. Jag ska äta lunch med en vän, längtar.
H A  E N  B R A  M Å N D A G ! ! !


DATUM: 2008-10-17 | TID: 20:16:14

T R E V L I G H E L G ! ! !



T R E V L I G  H E L G  A L L A . . .

DATUM: 2008-10-16 | TID: 20:07:10

CAN YOU FEEL THIS...



Can you feel this
My heart beating out of my chest
Feel this
Can you feel this
Salvation, under my breath

It's gotta be this one,
You don't have to fake it
You know I can take it
What if I told you your tears haven't been ignored
And everything that was taken can be restored

DATUM: 2008-10-14 | TID: 22:42:51

F R O S T . . .

Fotade lite i imorse när det var frost ute. Älskar såna mornar! 
Det vart en del bilder som jag vart nöjd med.

DATUM: 2008-10-10 | TID: 19:36:24

Fredag kväll..

Va fort de går. Har inte bloggat sen i söndas men de känns som igår. Veckorna bara springer iväg.

Är i stugan nu. Vi kom upp hit vid fem tiden. Då åt vi min goda smörgåstårta som jag gjorde igår. Smaskens! Den här dagen har ju bara försvunnit, mkt stress med packning o allt som ska fixas innan vi skulle åka hit. Mormor kom in till stan med, så jag följde med henne och vi hälsade på lilla Ville.. ååå han är så himla söt. Han hade klippt sig, han vart så stilig så. De vart en himla fart på han där ett tag. Han satt och åt lunch när vi kom och tittade på Emil :) Sen höll han på o hoppa o allt va han hade för sig. Det var iaf så kul att se han igen. Jag som älskar barn :)

Imorgon blir det en rolig dag.
Då kommer moster o kusin hit och hälsar på :) Längtar! Ska bli jätte roligt. Dom ska äta lunch/midda här. Det är alltid mysigt med besök här :) 
Och imorgon kväll är det Stjärnor på is igen.. Markus :) hihi.. Roligt och se han i tv-rutan igen.
H A  E N  T R E V L I G  H E L G  A L L A ! ! !


DATUM: 2008-10-05 | TID: 19:53:21

Helgen..

Då har man inte bloggat på några dagar då.. Hade tänkt o göra det i fredas men jag orkade inte. Var på midda hos en kompis o när ja kom hem så gick jag o la mig för vi skulle upp tidigt dagen efter.. Åkte till mormor & morfar igår morse tills idag.
När vi nästan var framme hos dom så började de att snöa!! Först var det blandat me regn o snö men ju närmare vi kom dom så övergick det i snö. Men de va förstås blöt snö. Men de la sig lite på marken och de va ganska stora flingor. Då har man upplevt årets första snö. Det sägs ju att det snöar 3 gånger innan snön lägger sig.. Men jag hoppas inte att det blir vinter riktigt än. Vill ha kvar hösten lite till. I november kan de va få komma snö för den månaden är ju bara tråkig och en lång väntan på att december ska komma.. Då kan de lika gärna få komma snö så det blir lite ljusare ute iaf.

Mormor och jag kollade på Stjärnor på is igår kväll.. De va bra.. Favoriten är ju så klart Markus ; ) Han va bra på å åka..

Oj oj, vilken tur vi hade idag.. fy vill inte ens tänka på vad som hade hänt om de inte hade gått som de gjorde. Zack brukar ju sitta i en lång lina vid mormors o morfars hundgård. För där är ju deras hund så han gillar bäst de stället.. Men så igår när de va så dåligt väder så satte vi in han i hundgården bredvid Skrållan. Han vägra ju att gå in först och satt och skällde där inne, men till slut så lugna han ner sig o han satte sig under taket så han slapp bli blöt. Men idag har han suttit mkt i bilen våran, för vi skulle inte vara där så länge eftersom vi skulle åka hem. Så han satt där o vi gick med han o satt tillbaka han. Men sen efter en liten promis med pappa så gick pappa upp med han tillbaka till hundgården. Men då satt han i linan. O när vi åt så tittade jag upp genom köksfönstret. O han hoppade o skällde så mkt. Så man tänkte att de va nåt då som han såg. Men han lugnade ner sig. Efter lunchen så skulle vi åka hem så pappa hämtade Zack o satte in han i bilen igen. Ca 5-10 min senare när vi stod vid dörren o skulle säga hej då så kommer det helt plötsligt en lös gråhund springandes uppför backen till hundgården. Jag säger då det, om pappa inte hade hämtat han när han gjorde och den hunden hade kommit lös några minuter tidigare så hade han sprungit upp till Zack. O denna hund var en hane. Ja, som jag skrev längre upp, så vill jag inte ens tänka på vad som hade kunnat hänt. Förmodligen så hade det blivit slagsmål. O Zack hade kanske blivit biten för den 3:e gången. Fatta vad man vart rädd när man tänkte dom tankarna. Fy. Jag kramade Zack lite extra på vägen hem. Det får inte hända han nåt mer, skulle inte orka det.  
Så nu i framtiden när vi ska bo hos mormor o morfar så ska han få sitta i hundgården hela tiden. Tänker aldrig låta han sitta i linan nå mer. För det är inte första gången detta händer. I februari i år så kom det en lös hund fram till Zack. Som tur var, så va han bara busig o ville leka. Men den gången vart jag riktigt rädd.. Så inge mer utanför hundgården nu..


DATUM: 2008-10-01 | TID: 19:09:39

MER BUBBLOR


Ä n n u  e n  b i l d   p å  b u b b l o r n a . . 
En lite häftig bild tycker jag. Det är roligt att leka med kameran och se vad man får för resultat :)