STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2009-02-28 | TID: 19:48:06

More golden shimmers...




DATUM: 2009-02-28 | TID: 19:27:51

Golden shimmer..




DATUM: 2009-02-28 | TID: 19:08:25

Då så va denna dag snart över..

Haft en riktigt bra och mysig dag med god mat, tårta, sällskap. Mamma vart jätte glad över glasen :)
Och hon fick så fina blommor av oss, älskar blommor. Det är så himla fint. Så nu står det en massa blommor på köks bordet. Där är även min fina dukning är kvar :)

Det blir att se på Melodifestivalen snart, sen ska jag och mamma se på en film somhon oxå fick av mig. Hoppas den är bra. Har ju sett trailern och det verkar som en rolig film. Patrik 1,5 heter den. 

Trevlig lördags kväll önskar jag alla läsare :) 


*EDIT* -
Jag glömde skriva det att jag har oxå en anledning att fira idag. Det är så att det är Maria dagen idag och då får ju alla som heter Maria i tilltalsnamn eller andra namn fira denna dag. Och jag är då en av dom ;) hihi.. Så grattis även till mig då.. :)

DATUM: 2009-02-28 | TID: 14:20:50

Grattis mamma!!



DATUM: 2009-02-27 | TID: 22:26:11

Beauty in simplicity



2   e n k l a   b i l d e r   p å   d e   v a c k r a   g l a s e n   s o m   m a m m a   s k a   f å   i   m ö r a   a v   m i g . . .
 
Pssst, säg inget till henne ;) Då förstör ni överraskningen, hihi..

DATUM: 2009-02-26 | TID: 21:19:42

Forever united here somehow



2  s t   f a v o r i t e r . . .
Denna gång fick det blir 2 st favoriter ur mitt bildarkiv. Bara för att jag tycker att dessa hör ihop. Och då ville ja visa båda på samma gång..
När jag tog dessa bilder fotade jag fortfarande med kompaktkameran.. Jag gillar de båda väldigt mkt..

DATUM: 2009-02-26 | TID: 19:15:09

PRESENTINSLAGNING..

Ja, nu ska jag ta och slå in ett paket till mamma som fyller år på lördag :) Gud vad jag älskar att slå in paket. hihi.. Imorron ska jag ta en liten sväng på stan och köpa en till sak till min underbara mamma. För det förtjänar hon <3
Blir nog en rolig dag på lördag med god mat och tårta :) Och förmodligen så kommer mamma att bli jätte glad över mina presenter. Det är det bästa, att hon blir glad :)

Igår var det en bra och rolig dag. Jag och mamma klippte oss på stan, för typ första gången. Alltså inte klippning utan att man åker in till stan för det. Kul och testa nåt nytt ställe. Jag vart nöjd, klippte nåra cm. Har inte klippt mig sen i oktober förra året så det behövdes kan jag säga. Men vilket fluff hår frisören fick till då me skum och spray. Usch ja gillar inte riktigt det. Men hon fick fram lite lockar och det är ju fint. Inte för att det är svårt att få fram lockar i mitt hår.
Det blir alltid så ovant och få lite kortare hår men man vänjer sig ganska så snabbt.
Efter våran klippning så gick vi på stan med en vän och vi fikade. Mysit va de.. Som sagt så var det en mkt bra och rolig dag.  Efter tisdagens humör så va det precis vad jag behövde.

Idag då har jag målat lite här hemma. Inte tavlor utan lite i köket och på mitt rum. Härligt med nymålat. Sen kollade jag på när Sverige tog VM brons i stafett för damer.

Nä nu ska jag ta och fortsätta med inslagningen. Sen blir det nog att posta nåra bilder, va på tok för länge sen det dök upp en bild. Min blogg består ju till stor del av foton så då måste jag ju leva upp till de hihi.. Ha en fortsatt trevlig torsdags kväll.

DATUM: 2009-02-21 | TID: 16:20:55

TREVLIG HELG

T r e v l i g   h e l g   ö n s k a r    j a g   a l l a   s o m   l ä s e r . . .
Här har det inte hänt nåt idag, sett på 2 skidskytte tävlingar på tv. Spännande. Och imorron är det dom 2 sista tävlingarna på de VM:et. Hoppas så mkt på Helena Jonsson att hon kan få ta en medalj till. Det är ju så roligt när det går bra för Sverige. Det kan man ju säga att de gjorde när dom fick silver på mixedstafetten i torsdags :) De va spännande.

Ikväll blir det och se Melodifestivalen. Kul!! Men så krångligt dom gjort de me dom nya reglerna, allt för att dra in pengar. Men mig får dom då inga pengar från för ja röstar inte..
Ha en fortsatt trevlig lördag..

DATUM: 2009-02-17 | TID: 15:12:55

PYSSEL MED SÄNGGAVEL..

I måndas pysslade jag ihop denna sänggavel till mig själv. Vart jätte nöjd, älskar tyget och de passar bra på rummet mitt. Och så enkelt och fort det gick. Jag som har velat haft en sån i flera års tid. Och nu har jag den äntligen :)

 
*Klickbara*

Jag har inte haft så stor blogg lust i flera dagar nu. Lite tråkigt faktiskt. När man vill skriva åsså har man inget spec att skriva eller inga nya bilder att visa. Men det blir ju så där ibland.
Har inte varit på topp humör heller så de kanske har me de och göra.
Men jag hade iaf roligt när jag pysslade ihop min sänggavel ;)
Idag har jag och mamma varit på en promis med älskade Zack i det fina vädret. Såna promenader kan man inte få nog av.

Igår hände det en tråkig sak som gör att man funderar över vad som är meningen med allt..  

DATUM: 2009-02-17 | TID: 11:45:48

WHAT A COLOURFUL WORLD..



DATUM: 2009-02-13 | TID: 11:51:33

BUT I CAN´T LET GO..


DATUM: 2009-02-13 | TID: 11:40:39

FREDAG DEN 13:E

Otursdagen idag sägs de ju. Får se hur dagen utvecklas.
Idag ska jag ut och äta midda med en vän, det ska bli mysigt. Det är inte ofta man äter ute så jag ser framemot detta. Sen ska jag även hämta ut ett paket från H&M. Beställde lite basplagg som linnen, tröja, mjukisbyxor och 2 koftor. Det ser jag oxå framemot, bara allt passar. Hoppas hoppas.

Imorgon drar skidskytte VM igång. Som jag har längtat. Det ska bli så kul :)

Härligt väder har det varit i veckan me, med sol. Längtar tills det blir mer sol och lite varmare ute då man kan va i stugan och sitta i snön och sola och bara njuta. Det är livet de ;)
T r e v l i g  f r e d a g . . .

DATUM: 2009-02-08 | TID: 14:45:49

TRÅKIG SÖNDAG

Ja, idag va de nog allt en tråkig söndag. Händer inte mkt förutom när man måste ut me vovven. Men det är rätt så skönt de me, speciellt när jag va på stan så länge igår och shoppade en massa roligt :) Hade en underbar dag med mamsen :)
På kvällen färgade ja håret me, de va på tiden. Nu är jag nog lite mörkare än förut. Jag vart mkt nöjd. Nu fattas det bara klippning.

Det snöar för fullt. Det har kommit rätt så mkt sen igår. Nu räcker det tycker ja. Älskar ju snön och allt men nu börjar man längta efter våren.

DATUM: 2009-02-06 | TID: 21:48:15

FAVORIT #2


Har tyvärr inga nya bilder så jag får köra på en favorit till. Denna älskar jag. Berget bakom med moln, vattnet som är spegelblankt, dom fina båtarna och ja, allt.
Denna bild finns även i min portfolio. I 30*40 gjorde den bra ifrån sig. Bilden är tagen i en hamn bredvid campingen vi bodde på i Ålesund sommaren 08.

DATUM: 2009-02-06 | TID: 20:54:25

HELT UNDERBAR FREDAG

Idag har jag varit på stan en sväng med en vän. De va mkt roligt :) Fikade och hade de trevligt. Träffade även lilla Ville, åååå va han e söt. Köpte en parfym på stan me, mmm, den luktar såå gott. :)
Sen vart det en god midda och nu sitter jag här och kollar på Let´s Dance samtidigt. Haft en helt underbar fredag.

Vi skulle åkt till stugan idag men de e så kallt så de vart så att vi stanna hemma ist. Inge kul att va där när de e så kallt, de har det varit dom 2 sista helgerna nu. De e skönt och slippa packa väskan nån gång oxå ;) hihi


Nä nu ska jag fortsätta att kolla på tvn.


DATUM: 2009-02-04 | TID: 11:07:18

BEAUTIFUL SKY


B e a u t i f u l   s k y . . .

DATUM: 2009-02-03 | TID: 19:03:25

GRATTIS <3

Kan man bli mer stolt över sin kusin än vad jag är just nu..?! Som jag skrev i ett inlägg tidigare så är hon i Frankrike och tävlar i JVM. Imorse åkte hon sin första tävling där och det gick hur bra som helst. Hon kom 8:a av ca 60 tävlande!! Hon är bäst! Och så som jag unnar henne framgång..

G r a t t i s  < 3


DATUM: 2009-02-03 | TID: 10:35:44

Favorit #1

Gjort en ny kategori, Favoriter där jag tänker lägga upp mina egna favoritbilder som förtjänar att visas en gång till ;) (Enligt mig då,hihi)
Denna bild är tagen sommaren -08 en regning dag. Gillar denna mkt, den finns även i min portfolio här hemma ;) Redigerat bilden lite, gjort den svart/vitt, lagt på skärpa, och en ram runt bilden.
Gillar ni den lika mkt som jag gör?!

DATUM: 2009-02-02 | TID: 20:59:23

HÄRLIG MÅNDAG


Detta fick jag se när jag drog upp persiennerna imorse när jag vaknat.. Sååå himla fint va det. Och de har de varit hela dagen.. Såna här dagar så är det extra kul och få komma ut med hunden och va ute.

Annars så har det inte hänt så mkt mer idag. Tittat på nåra filmer,ibland kan man bli på ett riktigt film humör :)
Ååå vad jag vill att hemsidan ska bli klar så jag kan visa. Den är inte riktigt klar än. Den som väntar på nåt gott kan aldrig vänta för länge va de va ;) hihi..