STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-02-29 | TID: 14:12:29

Trevlig helg

Åker till mormor och morfar i helgen!
Får önska er en trevlig helg=)

See ya later!!


DATUM: 2008-02-28 | TID: 20:32:33

Födelsedag & Namnsdag

Vilken lång dag! Skit trött är jag nu! Sov inget bra alls inatt så nu börjar ögonen se i kors.. Iaf så har det varit en kanon dag för det är mammas födelsedag och min namnsdag! Heter då Maria i andra namn. Och kära mamma fyller hela 46 år! Gammal hon är ;p Bara 4 år kvar till 50 ;p Dagen började med att jag träffade en vän och gick på promenad i över en timme i strålande väder. Sol och blå himel=) Underbart var de.. Kunde inte bli bättre väder på denna underbara dag! Sen kom jag hem lite senare än vad jag trodde och kl va nästan 14 då pappa skulle komma hem och hämta mig. Vi åkte till Lillänge och Buketten och köpte blommor till mamma=) Bild nedan! Superfin blomma! Sen har jag gjort midda, kyckling paj med feta ost. Den vart lyckad och god! Jag dukade lite fint på bordet, mamma vart jätte glad när hon kom hem och såg de=) Hon vart även nöjd med mina presenter. =) Tårtan har inte smakats än men ska väl snart. Jag gjorde en marängtårta med chokladkräm och grädde o bär som garnering! Älskar den! Har även badat mina små fötter i fotbad! åååå så härligt det var. Mamma fick bla fotsalt i present så vi provade på den=) fötterna vart så himla mjuka...

Nä, detta har verkligen varit en kanon dag! O mamma vart så glad för allt jag gjort, då är det ju extra roligt när hon e tacksam för det man gör! Älskar dig mamma! 


 

image33
Blomman och presentpåsen med massa presenter inuti...


 

image34


 

Dukning...

image35





 


DATUM: 2008-02-28 | TID: 09:52:47

Lista

Hittade denna lista på nån blogg och tänkte prova på den=)



1. Vädret utanför mitt fönster:

Solen skiner, blå himel=)

2. Lyssnar på just nu:
Hör mamma prata i telefonen.

3. I går gick jag och lade mig:

La mig vid tolv, men hade svårt att somna så det tog ett bra tag innan jag lyckades!

4. I dag vaknade jag:

Ca 08.15

5. Jag har på mig:

Mjukisbrallor och linne

6. Senaste person som ringde mig:
Dolt nr ;p

7. Senaste person som jag ringde upp:
Pappa

8. Senaste person som skickade sms till mig:
Jonna

9. Senaste person som jag skickade sms till:

Jonna

10. Senaste vän jag addade på Facebook:

Ej medlem där!

11. Som addade dig:
.....

12. Senaste person som mejlade mig:
hmm, kommer inte ihåg.

13. Sista sajt som jag kollade på:
blogg.se

14. Ska göra idag:

Träffa vän, fira mammas födelsedag och min namnsdag med tårta! =)

15. Bra eller dålig dag idag?

Det blir nog en kanon bra dag känns det som!


DATUM: 2008-02-26 | TID: 12:35:50

Älskade vän

Vill tillägna detta inlägg till min älskade fyrbenta vän Zack! Satt och kolla igenom alla mina bilder på datorn igår och kollade på dessa bilder nedan. Gillar dom, mina favoriter=)
Zack har nu snart varit hos oss i snart 4 år! Tiden går fort när man har roligt som det heter=) Min allra största dröm när jag var liten och i hela mitt liv egentligen var att få en egen hund. Älskade att åka hem till mormor och morfar för dom har alltid haft hundar där. Och höjdpunkten var nog att få ta ut hundarna ur hundgården och leka med dom! Det minns jag så väl. Även hos min kusin har det funnits hundar. Dom har haft många valpar genom åren och jag var alltid där och gosade med dom små liven=) Så säkert är det därför jag alltid har älskat hundar! Är väldigt glad att jag haft den möjligheten att få komma hem till dom och fått varit runt hundar när jag inte haft nån hemma. 
Självklart vart det ju en stor glädje när min dröm gick i uppfyllelse när Zack kom hem till oss! Kommer knappt ihåg sommaren när han var liten för tiden gick så himla fort. Men jag kommer ihåg att jag var lycklig. Sen har jag fortsatt vara lika lycklig i alla år vi haft han! För mig har det betytt väldigt mycket att haft han här, både i jobbiga och glada stunder! Jag har alltid gillat djur och är en riktig djurvän och jag trodde aldrig att man kunde bli så här fäst vid ett djur. Men det är jag. Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan han. Alla som haft ett djur eller har vet nog vad jag pratar om. Sen upplevs det kanske olika men den ovillkorslösa kärleken från ett husdjur är nog densamma hos alla!


image27  image29
image28


Zack som valp

image30

image31

DATUM: 2008-02-25 | TID: 21:49:19

Gardiner

Jag köpte nåra enkla, vita gardiner idag på Jysk för bara 60 kr! Bra med billigt ibland=) Jag vart nöjd iaf!

image26


DATUM: 2008-02-25 | TID: 11:26:44

One Republic - Stop and Stare




DATUM: 2008-02-24 | TID: 21:37:31

I en annan del av Köping

Såg I en annan del av Köping för nån timme sen. Vilken härlig serie att se på. Blir glad bara man hör Lindas skratt. Så är man på dåligt humör så ska man kolla på de så blir man glad igen. =) Funkar för mig iaf!
Haha, Tobbe han är ju bara för rolig han. Förra avsnittet när han sa till den där killen att han såg förjävlig ut och att han skulle raka sig:p haha! Ja, han är då inte rädd att säga vad han tycker iaf. 
Längtar redan tills nästa avsnitt...

image24
Foto: tv4.se

DATUM: 2008-02-24 | TID: 17:21:38

Hungrig

Väntar på att middan ska bli klar.. Det luktar så gott, köttfärsås o spagetti=) gott!
Som ni ser så har jag gjort om här på min blogg.. Jag vart nöjd, vad tycker ni?!

Nu vart middan klar.. see ya later!

DATUM: 2008-02-23 | TID: 13:42:00

Heeeeelg

Jag vart liiiiiite sjuk iaf ;p Varit hängig hela veckan och lite småförkyld. Men längre än så går det inte. Lite jobbigt är det ju att det aldrig bryter ut på riktigt.
Så denna vecka har det inte hänt mycket, mest vilat. Mamma är fortfarande sjuk men det har blivit lite bättre iaf. Det är ju bra. 

Händer inte mycket denna helg men det är lika härligt med helg iaf! Känner mig fortfarande väldigt kreativ och jag har inte fått utlopp för det än. Men till veckan, då ska jag göra en sak som jag velat göra vääääldigt länge... Hoppas bara att det går bra. Men det tror jag nog, för jag är ju duktig på sånt så =)

image22
Trevlig helg!
 

DATUM: 2008-02-19 | TID: 12:58:54

SJUKSTUGA

Just nu är det verkligen en sjukstuga här hemma, både mamma o pappa är sjuka! pappa har piggnat till lite men mamma ligger idag hon! Hmm, väntar med spänning om jag ska bli smittad. Tror inte det jag, mitt immunförsvar verkar vara på topp. Jag har inte varit förkyld på ca 2 år. För mig är det skönt för när jag jobba på dagis så var jag nog konstant sjuk. Gick bara nåra veckor så vart jag sjuk igen. Då var mitt immunförsvar kasst. Visst, ja hade aldrig jobbat me småbarn förut och det är ju mycket sjuka barn och så där men lite bättre immunförsvar ska man nog iaf ha... Aja, tackar gudarna så länge jag inte blir sjuk. Vill inte de, för det är ju så jobbigt för jag får alltid feber när jag är sjuk.. =( 

Igår hade jag nog den jobbigaste dan på mycket länge! Va inte alls på nåt bra humör, men åkte iväg och gjorde det jag skulle iaf! Så de va ju bra gjort av mig! har även sovit 8-9 timmar inatt med. Vet inte vad det är men just nu är jag såå himla trött och det spelar ingen roll hur mkt jag än sover så är jag fortfarande lika trött. Och jag lägger mig i bra tid med så det är inte så att ja e uppe hela nätterna..

Nu är jag hungrig, ska göra nån lunch! Ha en bra dag alla!


DATUM: 2008-02-17 | TID: 19:58:38

Det är över nu...

Ja, skidskytte VM är nu över! Gått otroligt fort som alltid, kommer sakna och kolla på tävlingarna o se hur mycket folk det är i publiken varje dag. Otroligt lyckat har det nog blivit, hörde nåt att det har varit runt 100 000 personer som varit där och kollat sammanlagt alla dagar. Och där är då lilla jag inräknad ;p Men det är ju jätte roligt att nåt sånt här händer i lilla Östersund. Det som saknats är ju dom svenska medaljerna! Sååå himla tråkigt att inte någon av dom svenska lyckades ta medalj. Iaf ett brons. Men det är ju en väldigt hård konkurrens. Jag tycker iaf att dom har gjort ett bra VM! Har liksom fastnat för skidskytte, har tyckt om det förut men ännu mera nu. Så om jag hade hållit på med någon sport så hade jag nog valt skidskytte! Nu är jag ju inte alls den sportiga typen, men om jag hade varit de ;p

Annars så har jag inte gjort så mycket annat i helgen. Grubblat och tänkt lite. Tror detta kan bli ett bra år för mig, det känns positivt. Man vet ju aldrig vad som händer och det kommer alltid finnas negativa och jobbiga saker som dyker upp men utöver det så känns det mycket bättre än på väldigt länge. Härligt!

DATUM: 2008-02-13 | TID: 11:25:08

Gårdagen

Va ju på VM igår! Det var roligt och va på plats och få känna av o va med i stämningen=) Så fort svenskarna åkte förbi ute i spåren så kom det ett stort jubel! Kul o få vara med och hejja fram dom! Men tyvärr så vart det "bara" en fjärdeplats. Synd, dom hade förtjänat ett brons iaf. Det var ju sån härlig stämning, bra väder och dom fick tävla på hemmaplan. Men men, så vart det ju inte. Jag tyckte dom gjorde det bra iaf. Får hoppas på att nån av dom lyckas ta nån medalj iaf på tävlingarna som är kvar. Får hålla tummarna! Annars så var det en väldigt rolig dag igår, förutom att jag hade världens huvudvärk som inte ville ge mig sig trots tabletter! Den lyckades försvinna ett tag men sen när vi kom hem så kom den tillbaka. Och hela j'vla kvällen.. Vart en tidig kväll.. Har nog sovit i nästan 10 timmar inatt, det var välbehövligt och sååååå himla skönt. Känner mig riktigt utvilad idag. =)

Annars så längtar jag till ikväll, då jag ska få mitt hår klippt och färgat=) Ska bli sååååå skönt å få fixa till det fint igen. Står inte ut en dag till med detta hår. Speciellt inte med utväxten. Bläääää.. Hoppas tiden går fort idag! Må köpa hårfärg idag me!

Ja, de va allt för nu.. Have a nice day people!

DATUM: 2008-02-11 | TID: 18:04:54

Vilken härlig dag!

De har varit strålande väder idag, då blir jag glad! =) Jag o mamma åkte ner och gick på isen med Zack!  Vi var nog där över en timme och gick. härligt härligt! Man kände att solen värmde lite i ansiktet. Då längtar jag ännu mer tills våren kommer... =)

Uscha, börjar fått huvudvärk nu =( Värsta jag vet! Om det inte går över så blir det en tablett. Står inte ut med huvudvärk, har haft det så himla mycket i mitt liv... Orkar inte skriva nå mer idag..Bilderna nedan e från promenaden på isen!
 

  


DATUM: 2008-02-09 | TID: 14:03:41

Heeeeelg..

De e alltid härligt med helg! O just denna helg så har skidskytte-Vm dragit igång! Kul kul! Gillar skidskytte, det är spännande och händer mycket. Det kan ändras hela tiden. Kollade på damerna imorse på tv, den bästa svenska vart på 20:e plats eller vad det var. Det var ju lite tråkigt att det inte gick bättre för svenskorna. Men VM har ju nyss börjat så det finns mer chanser! Men roligt och se hur mycket folk det är på läktarn där.. Japp,på tisdag så är jag på plats på skidstadion! Det ska bli roligt och vara där en dag iaf, sen går det nog lika bra att glo framför tv:n! funkar bra det me, man ser oftast mer då oxå. Kanske man syns i tv rutan då:p Vem vet...
Det är lite tråkigt väder bara, mulet och nollgradigt. Nästan så att det ska börja regna. Finns inget tråkigare väder när det är så på vintern.. vore roligt om det kunde få bli sol nu.

Idag händer det inte mycket, ska snart se herrarna på skidskytte. Heja Ferry! =) Sen ska jag göra en jätte god middag och köpa lite gott för ikväll så ska jag nog se Melodifestivalen! Schlager för hela slanten! Inte för att det är så mycket schlager nuförtin men..
Ja, det va nog för mig de nu iaf. Trevlig helg till alla!



-----------------------------------------------------------------


I've looked out the window
When there's no hope in sight
But I swear I heard a whisper
Said it would be worth the fight

So I woke up one morning
And I put my fears aside
Now look how far I've come
From the back of an endless line


DATUM: 2008-02-07 | TID: 12:10:18

Sol

Strålande väder ute, härligt. Man får ta vara på dom dagar solen tittar fram. Är en sån här fin vinterdag idag, sol och blå himel, mkt snö på träden och det glittrar i snön efter solen=) Älskar såna dagar=) O det är ju så härligt att vakna till det o dra upp persiennerna o se att det är ljust och sol ute=)
Igår fick jag sån längtan till våren, i april när snön börjat smälta bort på vägarna. Då vet man att våren är på väg..=) O det blir bara ljusare och ljusare..Det mår man bra av!

Igår gjorde jag inte så mkt, va trött och seg. Men fixa en massa papper som ska postas idag. Jag bakade även igår kväll=) det var roligt. Ska nog baka mer ikväll igen. Det är så avkopplande och roligt! Men först ska jag dra mig inåt stan och gå på ett möte.. Kanske går in på Panduro en sväng efter, jag är så sugen på att börja göra nå smycken själv! Känner mig sååå kreativ just nu så jag måste få utlopp för de :p

Ha en bra dag alla!

DATUM: 2008-02-05 | TID: 23:29:42

Bra dag

Idag har jag haft en väldigt bra dag! Den började inte så jätte bra för jag kände mig på så dåligt humör. Men det vart betydligt bättre sen jag åkte hem till en kompis! tack för lunchen=) Sen gick vi å fika på edenbos, jätte kul va de=) vi satt där i nåra timmar.. Det var trevligt!

Orkar inte skriva någe mer nu, jag ska nog lägga mig men jag är inge trött. Jobbigt! Får ta och lägga mig och se på tv då o kanske läsa nåt!
Är iaf tacksam för denna braiga dag!
God natt!

DATUM: 2008-02-02 | TID: 23:28:04

2:a februari

Då va de en ny månad då! Snart är den andra dagen slut. Januari har ju gått väldigt fort. Redan lite över en månad sen jul va. Det känns som mkt längre.

Nu är det ju helg iaf, alltid lika kul me de! Igår så var jag på stan nåra timmar med morsan! Och där träffade vi även kusin o moster. De va trevligt! Jag fick tillbaks min studentmössa:p Köpte nya gardiner, men de vet ja inte om jag kan använda. Såg att dom är nog lite för breda, man måste ju kunna se ut me:p Det är panel så det går som inte o göra nåt åt de. Men ska se om de går att flytta en sak i gardinstången. Hoppas hoppas för ja gillade verkligen gardinerna.. Köpte lite mer små saker me! Det var roligt! Sen åkte vi även till Lillänge o så.. jag gillar att gå i affärer:p 

Idag har jag oxå varit i affärer;p va på loppis, Åhlens o handla mat! Sen gjorde jag godaste tacopajen jag någonsin gjort:p Är så stolt så, gjorde ALLT själv;p Mamma o pappa vart nog nöjd! Det vart jag me..

Imorgon så kanske de blir att åka till mormor o morfar över dan! Kusinen tävlar i DM så vi kanske åker o hejjar på. Får se, me oss vet man aldrig! ;p