STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-03-29 | TID: 23:33:31

Mina tavlor

Tänkte ta och visa nåra bilder på tavlor jag målat. Är ju självklart stolt över mig själv att jag målat tavlorna! =) Jag har aldrig haft något speciellt som jag varit bra på och tyckt om men nu har jag äntligen hittat nåt. Roligt roligt! Ni får självklart skriva vad ni tycker, alltid roligt med kommentarer =)
Det är kanske inte dom bästa bilderna men man ser ju motiven iaf!

image63

image66

image64

image65




DATUM: 2008-03-29 | TID: 23:23:19

As strong as you were, tender you go.

Varje gång jag hör den här låten så blir jag rörd och sorgsen. Den är mycket känslosam och speciell för mig.. James har en sån härlig röst med.. Lyssna och njut!!






As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
 
And someone's little girl was taken from the world tonight.

DATUM: 2008-03-29 | TID: 23:16:06

De senaste dagarna

Det har varit lite upp och ned de senaste dagarna så jag har inte haft så stor inspiration till och blogga och så men det börjar kännas bättre...

A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.

--------------------------------------------------------------------------

Ska till tandläkaren på onsdag, gruvar mig. Vet att det är hål, det måste det vara. Har bytt till en privat tandläkare och dom verka vara trevliga där så det ska nog gå bra. Men gillar absolut inte att gå dit, hatar det om jag ska vara ärlig. Tyvärr nåt som måste göras. Tandvärk är inget att leka med direkt.
 
Tänkte jag ska ta och lägga upp lite bilder på mina tavlor som jag målat snart=) Blir nog i nästa inlägg!



DATUM: 2008-03-29 | TID: 01:04:25

God Natt

Jag ska snart sova...Imorgon får det bli lite uppdateringsinlägg.

Har ändrat bloggens utseende, jag vart nöjd. Gillar ju inte direkt bilder på mig själv men men, nån gång ska man väl våga. Så nu ser ni mig med varje gång ni tittar in här ;p

Nu får det bli god natt...

DATUM: 2008-03-25 | TID: 20:30:42

Påsken är över

Ja, då va påsken över för de här året. Fort går de!

Är hemma nu. Kom hem vid fem igår.
Idag har det inte hänt så mycket, varit en lugn dag. Vart ute på promenad som vanligt med Zack. Åsså har jag och mamma möblerat om lite i gästrummet. Vi håller på och gör om lite där.

Imorgon blir det stan med en vän, ska bli roligt. Ska shoppas lite då =) Längtar!

DATUM: 2008-03-23 | TID: 20:11:05

Påskdagen

Är i stugan nu.. Kom hit vid 11 tiden idag. Vi skulle egentligen ha åkt hit igår eftermidda men det vart inte så. Va hemma ist.

Idag har det varit strålande väder, klarblå himmel och solen som sken. Inatt hade det varit minus 30 här... hoppas inte att det blir så kallt här inatt. Blir så himla kallt i stugan när man vaknar.. Det är runt minus 18 just nu. Lite för kallt.


Haft en väldigt bra och mysig dag. Har legat i snön och solat lite. Solen värmde faktiskt. Sååå härligt. Tog nåra kort som ni ser nedan..


Ska kanske måla nåt snart, har med mig alla mina målar saker=) Började på en ny tavla igår, ska göra klart den ikväll.. Så jag kan sätta upp den imorgon när jag kommit hem. Det blir kul!!

Snart är påsken över,bara annandag påsk imorgon kvar då.. Fort det går!


image59

  


DATUM: 2008-03-22 | TID: 15:19:13

Glad Påsk

Önskar alla en Glad Påsk!!

image58


DATUM: 2008-03-19 | TID: 22:26:17

Hemma igen

Kom hem igår vid 17 tiden! Skönt och va hemma igen. Även fast jag trivs väldigt bra där uppe. Det har varit jobbigt och inte kunnat duschat när man åkt en massa skidor. Inte så fräsch har man varit där men men. Så blir det när det inte finns nåt vatten i stugan.
Som sagt så har jag o mamma åkt skidor 3 dagar. Det var väldigt roligt och jobbigt. Men det är ju bra motion för hela kroppen så. Det kändes. Hade träningsvärk i benen. hihi.
 Igår så vart det ju värsta fina vädret där uppe, de va de när vi kom hem med men man ville ju inte direkt åka hem när det vart sånt väder. Typiskt att det ska bli så sista dagen. Passade bra med en sista skidtur då innan vi åkte hem! Underbart!

Idag har jag inte gjort alltför mycket. Varit iväg en sväng på ÖB och nå andra affärer.
Ikväll har jag målat. Jätte roligt! Så roligt att jag börjat med det igen. Kanske t.o.m visar nåt jag målat nån gång. Vem vet! Men det är så avslappnande att måla. Jag slappnar av helt och glömmer nästa allt annat och bara koncentrera mig på de jag gör. Det är faktiskt härligt att man tycker om att göra nåt så mycket att man känner sig helt lugn och avslappnad. Är sååå glad att jag har hittat tillbaka till min kreativitet och målning. Jag målade mycket när jag var mindre. Men sen tappade jag som bort det och nu har jag hittat tillbaka till det. *Lycklig*

Imorgon är det Skärtorsdag. I början av påsken 2008. Känns knappt att det är påsk. Brukar väl inte kännas så mycket men kanske nåt iaf. Jag vet inte vad jag ska göra. Kanske drar till stugan igen med min underbara familj! Det lutar åt det hållet iaf!

Imorgon ska jag fortsätta att måla. Jag ska då måla 2 st tavlor till mig själv som jag ska ha på mitt rum! Det blir nog jätte bra de där...


DATUM: 2008-03-16 | TID: 22:57:04

Bilder

Tog lite kort idag på Zack. Dessa gillar jag mest.
 (Fixat dom lite i Photoshop)

image55


image56

image57

DATUM: 2008-03-16 | TID: 22:09:01

Söndag

Då ha snart ännu en dag gått förbi. Idag vart det långpromenad med Zack. Även kollat på avslutningstävlingarna i skidskytte. Tråkigt att det är slut.. Sen har jag även målat i timmar i köket. Nåra hyllor och skåpluckorna. Det var roligt, längesen jag målade nåt. Och här finns det ju saker som ska målas med så=) Vad lite färg kan göra mycket.


Solen tittade fram lite idag. Då vart det riktigt fint här på gårn och solen sken i snön och man satt ute och fika lite. Det är livet de.


Lite ovanligt att vara här på en söndag kväll. Men roligt med!!! Imorgon blir det till och åka skidor igen. Sen vet jag inte riktigt, får se. Finns nog nåt att göra iaf.

---------------------------------------------------------------------------------

Se på Wallander nu. Skönt med en bärbar data så man kan sitta vid den samtidigt. Ska ut med Zack nu en lite sväng. 8 minus e de här. Kallt, men skönt! Det är varmt här inne i stugan..


DATUM: 2008-03-15 | TID: 19:54:04

Lördag

Dagen började när man vaknade vid halv nio tiden! Då va det kallt i stugan. Pappa tände brasa så det vart varmt och skönt. Sen åt jag frukost och kollade lite på slalom tävlingen på tv.. Vid elva så åkte jag och mamma iväg till skidspåret och efter den första "lilla" backen så ramlade mamma. Så typiskt min mamma. Men man fick sig ett gott skratt iaf. Tog kort på na men hon vill nog inte att jag ska lägga ut de. hihi. Det var iaf roligt. Sen tog vi oss fram i spåren. Åkte fram till Hovde och tillbaka igen. Vet inte riktigt hur långt det är men typ 5 km. Man märkte iaf att det var längesen man åkte skidor. Otränad som man är.hehe. Men det funkade, var faktiskt väldigt roligt. Fina spår och mycket snö=) Snöade lite lätt och solen tittade fram då och då. Efter våran skidtur så vart man slut, åt lite lunch och kollade på skidskytte på tvn. Sen tog vi en liten promis till campingen och hämtade vatten.

Ja, det var ungefär allt som hänt idag. Satte mig här sen och sen gjorde vi tacos till midda. Mycket gott var det. Längesen man åt de..


Nu är jag trött. Väntar på att Melodifestivalen ska börja. Pappa är sur, han får inte se färdigt på hockeyn. hihi. Men just nu är Melodifestivalen viktigare än hockeyn. Enligt mig iaf.

Lär nog sova gott inatt efter denna dag!


image54


DATUM: 2008-03-14 | TID: 21:57:34

Det funkar

YAY, det funkar. Gisses vad glad jag vart när jag provade internet och såg att det funka=) *Lycklig*

Kom hit vid 14-tiden och det snöade och var mycket snö här. Var rätt så mysigt.. De va skönt o få komma bort från slasket hemma. Här va de nån minus men nu e de på noll.. Vart en del skottning och så me. Tung snö va de. Och våran snöslunga funkar ju inte just nu så de vart skottning för hand med spade. Men det gick det me, räckte med en smal gång så man slipper gå i djupsnö..

Det går tydligen inte att lägga upp bilder just nu. Får prova imorron då..

----------------------------------------

Kollar på Lets Dance nu men det är uppehåll tills halv elva typ. Sen efter de så kommer jag nog sitta här framför datan tills jag blir trött.. hihi.

Imorgon ska jag åka skidor med morsan. Hoppas det blir roligt=)  
Bye for now!


 

DATUM: 2008-03-13 | TID: 22:06:44

Internet

Imorgon åker jag med familjen till stugan! Ska bli himla mysigt ooch skönt o få komma bort lite! Ska va där tills på tisda nästa vecka så det blir lite längre denna gång!
Vi har köpt sånt här mobilt bredband eller va det heter.. Förstår inte så mycket av de där men de e ju meningen att vi ska kunna ha internet i fjällen! Och är inte 100% säker på att det funkar där så jag må hålla tummarna för att det gör det. Jag vill ju de såååå mycket. Så man kan ha kontakt med omvärlden lite ;p Och då kan jag ju även blogga! =) Så då vet ni vad det första jag kommer att göra när vi kommer fram till stugan imorron. Jag tar nog datan och går in och provar på en gång..hihi. Datanörd?! Ja, det kan man ju säga. Man blir ju lätt beroende iaf. Men jag kan tänka mig vilket humör jag kommer att få om det INTE funkar.. haha! De ska väl gå bra de me, har ju tv iaf! Sen lite andra saker som man kan göra. Ska även åka skidor, längdskidor. Det ser jag framemot. Himla roligt de! Så det blir nog bra.
De lär väl märkas om internet funkar där uppe eller inte. Kommer med all säkerhet skriva nåt inlägg då=)

------------------------------------------------------------------

Men annars så får alla som läser ha en riktigt trevlig helg! För det ska jag ha!  

image53

DATUM: 2008-03-11 | TID: 16:18:01

Tisdag

Jag har bakat idag igen! Roligt=) Tekakor och baguetter.. Men de blir inga bilder denna gång. Tekakorna ser ni ju bild på nått inlägg tidigare och baguetterna vart för feta för att visas:p haha. Mkt stora vart dom. Men har redan fikat och smakat dom så de va inge större fel. Det är ju insidan som räknas;p
Känner mig väldigt effektiv idag, städat rummet och bytt till rena sängkläder så ikväll blir de ju skönt o lägga sig i dom=) åsså bakningen då. För de va ju inte direkt lite jag har bakat. Kul de där när man känner att man har så mycket energi och skulle orka göra hur mycket som helst. Det blir ju inte varje dag man känner så direkt.

Igår var jag på möte och sen träffade jag en vän på stan och gick där nåra timmar. Hade mycket trevligt! Roligt och få komma ut lite och ha de roligt och skratta=) Köpte lite ljus o gardiner till mamma sen hittade jag trosor och ett jätte fint sovlinne som jag sov i inatt. Brukar inte direkt köpa sånt men nu va ju de där så snyggt så jag kunde inte låta bli. Man måste få skämma bort sig lite=)

Nu ska man ut med vovven! Sen blir det väl midda och sånt. Sen är de nog nåt bra program på tv ikväll har jag för mig. De va allt för mig denna gång!


DATUM: 2008-03-08 | TID: 20:01:57

Ljus, strålande Ljus

För nåra dagar sedan så köpte jag 2 st lila ljus som jag egentligen inte skulle ha till mig, men så provade jag dom på ett par ljusstakar o jag fastnade direkt. Verkligen snyggt med lila, inte skrik-lila utan mer åt det plommonlila gillar jag. Så då när jag letade efter nå värmeljus i min byrå så såg jag den jätte fina lila ljushållare som jag fick i julklapp i julas! (Tack för den Jonna) Åsså tog jag fram den och provade o ha den tillsammans med dom 2 st ljusstakarna med lila ljus och det vart ju kanon snyggt. Jag har mest beige, vitt och svart hos mig så jag har tänkt ett tag att jag ville prova på och ha nån färg här inne. Men inte riktigt vetat vilken, men jag vart övertygad när jag såg hur fint det verkligen va med lila... Så nu kör jag på de;p Så idag vart det ett besök på stan för jag var ute efter nå lila blockljus. På Åhlens hittade jag dessa fina blockljus, lavendel. Oxå för att bryta av det lila så köpte jag ett ljusgrått  ljus till. Vart väldigt snyggt tycker jag! Det är kul med ljus, älskar ju speciellt och tända dom.
 
image51

image52
Här är dom andra lila sakerna!

Köpte även ett mörklila nagellack idag! Nu får det va nog med lila saker för ett tag:p

------------------------------------------

Som ni ser så har även bloggen blivit omstylad med lite lila färg=)
Love it!

------------------------------------------

Nu blir det Melodifestivalen!  Björn e ju inte med ikväll...Tråkigt! Blir roligare med finalen...


DATUM: 2008-03-06 | TID: 21:47:13

Bakat

Ikväll bakade jag dessa smaskiga tekakor=)

image49

Dom var verkligen jätte goda och jag älskar nybakat bröd! Så himla gott =)

Vad det har blåst här idag! Va nere vid sjön o gick med Zack men det gick ju för fan inte å gå där. Det började och blåsa som bara den precis när vi gick där.. Hatar när det blåser..

Helgen börjar närma sig.. Ska en sväng på stan på lörda, de e de jag har planerat. 
Nä, nu får de vara nog. 

DATUM: 2008-03-04 | TID: 22:50:31

4 Mars

Två dagar har snart passerat förbi på denna vecka.. Och det har ju varit väldigt härligt väder med sol=) Idag har det dock varit mer moln här men solen har tittat fram mycket iaf. Blir så glad av den! Igår så åkte jag och mamma på en sparktur med Zack. Haha, skitkul och sparka med han:p Han älskar det ju! Springer som en tok. Jätte roligt och se att han tycker det är så himla roligt=) Men det får ju inte gå för fort så man ramlar omkull när man ska försöka o stanna. Men jag fixade det väldigt bra tycker ja=) Det var iaf en jätte härlig tur, speciellt med det fina vädret. O sparka är inte alls så lätt som man tror, det kan vara mycket jobbigt. Speciellt när man har en hund som vill springa vääääldigt fort... =)

Sen va jag även iväg till den nya lokalen som ÖB har flyttat till, det va bra där! Mycket större och mer saker verka de som! Ja, de va roligt och se! 

Idag har pappa äntligen börjat tapetsera i hallen! Hoppas han gör klart det imorgon. Och jag har målat hall spegeln som va trä förut. Nu blir den vit=) Får nog måla ett lager till imorgon sen ska den vara klar.. Det kommer att bli jätte fint i hallen. Ser framemot när det är klart!

Jag har inte köpt sängen än, ska köpa en lite större säng, 120. Jag får inte plats med nån dubbelsäng, även fast jag skulle vilja ha det. Det får nog bli när jag skaffar en egen lägenheten! 

Ska snart sova hade jag tänkt, ska på möte imorgon 10 så jag måste upp i bra tid! Sen ska jag väl hem och se på när pappa tapetserar :p Det ser så roligt ut, skulle oxå vilja kunna tapetsera...

God natt!


DATUM: 2008-03-02 | TID: 19:19:00

Borta bra men hemma bäst

Ja, nu e man hemma igen. Home sweet home. Borta bra men hemma bäst som det sägs. Stämmer ju faktiskt! Men det var riktigt skönt och få komma hemifrån lite denna gång. Man uppskattar ju allt hemma mer då oxå. Haft en väldigt lugn och härlig helg. Såg på Lets Dance i fredas och igår Melodifestivalen! Kul! Vi var även nere vid sjön och båthuset och grillade lite korv, mums=) sååå mysigt. Tyvärr så var vädret inte det bästa, snöade och blåste kallt där nere. Men gott va de iaf! Kändes lite konstigt att inte mormor&morfar va där, dom va i Stockholm och hälsade på mormors syster! Så vi passade deras hund och så..

Hoppas alla där ute haft en lika bra helg som jag har haft!

Såg idag att det bara är ca 3 veckor eller va de e tills påsk! Oj, vad tidigt den va i år. Såååå tidigt brukar den väl inte vara.

Hoppas denna vecka blir bra, har lite små saker som ska göras. Funderar även på att köpa den nya sängen. Får se vad jag bestämmer mig för. 

image41
Skrållan

image42
Zack & Skrållan