STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-05-31 | TID: 23:09:18

Mer vackert...



DATUM: 2008-05-31 | TID: 22:46:03

En lång dag..

Det har varit en extra lång dag idag tycker jag. Vet ej varför men de ha känts så. Så vad har hänt denna lördagen då.. Jo, mormor har varit inne i stan så jag följde med henne och mamma och shoppade. Lillänge & stan! Köpte en klänning och en vit topp på Lindex. Jätte bra att dom öppnat den affären på Lillänge. Behövs nån klädaffär där.. Lindex har verkligen fina sommar kläder just nu! Mkt fina färger. Härligt! Sen vart de som sagt stan och där var det mycket folk. Tycker de kan bli för jobbigt, speciellt eftersom gågatan inte e direkt stor.. Så man får trängas och så.. Bläää. + att de va väldigt varmt med. Ne, ingen höjdare att gå på stan när det är mycket folk och varmt.

I eftermiddas vart det iaf turen ner till Storsjön så Zack fick bada. Oj vad han tyckte det var roligt och hämta pinne..Hihi.. Fotade lite så det dyker nog upp en och en annan bild senare.. 
Sen har jag även cyklat en sväng ikväll. Runt Lillsjön. Det är därifrån bilderna är i förra inlägget.. Jätte vackert var det där. Som ni ser.. Nu är jag trött. De tog lite på krafterna att cykla, det är ju bra motion.. Det har iaf varit en bra dag. Nu ska jag fortsätta att gå igenom fler bilder sen kvällens cykeltur. Har många kvar som ska visas ;p 

DATUM: 2008-05-31 | TID: 22:34:27

Vackert..



DATUM: 2008-05-30 | TID: 20:33:14

Water

Det vart inge Storsjön ikväll så inga såna bilder dyker upp heller..
Men visar dessa bilder jag tog igår, lite coola tyckte jag nog allt att dom vart.. hih..




DATUM: 2008-05-30 | TID: 15:14:12

Hett

Idag är de varmast med hela 2 5  g r a d e r . .
Hur ska detta sluta.. hihi. Ne, det är väldigt behagligt faktiskt.. Speciellt när man kan gå i sommar kläder såsom linne och capribyxor..
 
Jag har suttit ute lite i solen. Men jag brände mig igår på ena axeln så jag ha inte suttit ute lika mycket som igår..Ska åka iväg och handla mat till middan snart när pappsen kommer hem från jobbet.. Det blir en jätte god pasta, pesto och kyckling sallad. Perfekt med kall mat när det är varmt ute. Lite senare ikväll ska vi ta med oss Zack ner till Storsjön så han får bada lite. Hoppas han vill simma. Ska fotas iaf! =)

DATUM: 2008-05-29 | TID: 22:01:10

Blommor

Ä n t l i g e n  h a r  d e t  b ö r j a t  b l o m m a  h ä r  m e d . .



DATUM: 2008-05-29 | TID: 21:59:26

Vattendroppar

Vattendropparna syntes inte sååå mkt men om man kollar noga. Dom blänkte så vackert av solens strålar.. Nästan som diamanter...Vill ha ett macro objektiv så jag kan komma detaljer ännu närmre..




DATUM: 2008-05-29 | TID: 20:36:50

Dagens bilder...

V a  e t t  t a g  s e n  j a g  v i s a d e  b i l d e r  p å  Z a c k
S å  h ä r  k o m m e r  d e t  n å g r a. .







DATUM: 2008-05-29 | TID: 12:02:12

Stolt ägare av Nikon D40...

Wiihoo, nu har jag fått kameran =) Gissa vad jag vart glad igår när jag kom hem och tog in posten och såg att avin hade kommit.. Då vart de och åka o ta ut den.. Det känns annorlunda med en systemkamera. Mycket roligare att knäppa bilder med. Så jag är super nöjd, än så länge iaf. Kanske att de för en gång skull funkar bra me denna kamera och att de inte blir nå strul som det har en förmåga att bli när jag köper tekniska saker.. Hoppas hoppas! Nu blir det och ta många bilder så man kan bli bättre och bättre.. Jag är iaf som rubriken lyder, en stolt ägare av Nikon D40.. hihi..

Var även och shoppade massa toppar igår på stan. Det var längesen jag hittade så mkt. Och bara i sommarfärgerna turkost, gult och rosa! Yay!

Idag ska jag åka till en vän och hälsa på där. Sen när jag kommer hem blir de väl förmodligen att hålla på med kameran. Det är ju så roligt med nya saker ;p

H a  e n  b r a  t o r s d a g !  

DATUM: 2008-05-27 | TID: 23:13:53

Nytt

Nytt igen.. Ja, jag vet..hihi.. Men det är ju sååå roligt och förnya sig. Sen har jag en viss förmåga att inte bli nöjd med det jag gör. Hoppas jag ska trivas med denna look ett tag iaf. Har dock inte bestämt mig riktigt om färg i texten, så det kan dyka upp nån ändring i det nån gång..

Idag har det inte hänt överdrivet mycket. Var på stan en sväng, shoppade ett linne och en kofta som jag ska ha på kusinens student nästa vecka. Alltid lika kul och köpa nya kläder.. Och idag har det varit fint väder. Inte så där jätte varmt men sol iaf. Det ska tydligen bli varmare nu i slutet av veckan. Härligt. Då får jag använda mina nya fina sommarskor. Roligt!

N u  s k a  j a g  s u s s a . . G o d  n a t t  a l l a !   

DATUM: 2008-05-26 | TID: 16:43:55

Glad

Jag är så glad just nu för att jag beställde kameran imorse. Yay! Så förhoppningsvis är den hos mig i slutet av veckan iaf... Då ska det fotas ännu mer. Och förmodligen blir det ännu bättre bilder än va som blivit av digitalkameran..  
V a d  j a  l ä n g t a r. . .

Annars så har det inte hänt så mycket än på denna måndag. Lite kyligare väder ute, trist. Men sol är de iaf. Har varit på graven i Brunflo och sen gick vi med Zack i ett elljusspår där. Där Zack även badade och hämtade en pinne. hihi. Han fick nåt glädje fnatt där nere och sprang runt och lät... Han liksom morrar när han springer för att han är så lycklig över att han får springa lös =) Vi brukar inte släppa han lös eftersom Zack har blivit biten 2 gånger och han gillar inte hanhundar. Så då är det säkrast att ha han kopplad. Men tyvärr så finns det ju andra idioter som släpper sina hundar lösa för att dom tror att dom kan lita på den. Det har hänt ett antal gånger att det har kommit lösa hundar mot Zack, en del har kommit riktigt nära och andra på väg men stannar. Och varje gång så låter ägaren såååå förvånad att just deras hund kunde springa fram o bla bla.. Vad tusan vet dom om hur MIN hund reagerar om deras hund springer fram?! Jag blir sååå förbannad på folk som gör så. Ska man ha en hund lös så ska den va jävligt tränad och lydig. Men ingen kan påstå att dom kan lita på sin hund till 100% för trots allt så är hundar "bara" djur och dom har sina egna instinkter.. Dessutom så får man inte ha hundar lösa under en viss period. Men det skiter dom i. 

Vi gick igenom ett helvete när Zack vart biten första gången och vi får fortfarande lida för det. Man trodde ju åtminstone att ägarna skulle ta ansvar för vad som hände för det gör man när man är vuxen. Men oj så fel vi hade. Ist vart det VÅRAT fel att han vart biten. Trots att Zack var kopplad och den andra hunden helt lös och bara hoppade på Zack utan nån helt andledning. Bråk vart det efter kan jag lova. Både det ena och de andra fick vi höra om hur VI var dåliga ägare och Zack var helt galen. Jo tack, visst säger jag bara. Hur kan det vara vårat fel att deras hund biter andra hundar?! Tro mig, om det hade varit Zacks fel att han vart biten så hade vi inte skyllt ifrån oss..Tack gode gud att dessa människor nu har flyttat från gården. Skulle inte stått ut annars..

Jag har svårt för människor som inte kan ta ansvar för det dom gör och konsekvenserna av deras handlingar.. Människor som skyller ifrån sig och lägger skulden och ansvaret på andra ist för sig själv. Och att saker som kommer ut ur deras munnar faktiskt kan såra. Man är ju bara mänsklig, hur mkt skit som helst ska man bara inte behöva ta... 

Oj, vad långt detta vart. Det var inte meningen. Men det blir väl så när man skriver om nåt som engagerar en..


DATUM: 2008-05-25 | TID: 20:01:47

Morsdags blommor

Idag köpte jag dessa vackra blommor till mamma på morsdag! Hon blev jätte glad =)


DATUM: 2008-05-24 | TID: 21:14:51

Smycke tillverkning

Jag har ä n t l i g e n börjat med och tillverka egna smycken =) Har velat göra det ett tag nu. Det var väldigt roligt iaf. Men det är då inte något billigare än och köpa färdiga. Men jag gillar ju att göra saker själv så då spelar det ingen roll!
Tänkte ta och visa er mitt armband som jag gjorde igår. J a g  g i l l a r  d e t .






DATUM: 2008-05-24 | TID: 17:54:47

Up in the clouds...

G i l l a r  m o l n  b i l d e r  s å  h ä r  ä r  n å g r a  j a g  t o g  f ö r  n å g r a  d a g a r  s e n . .



DATUM: 2008-05-24 | TID: 10:38:41

Underbara lördag


Ååå vilket underbart väder man vaknade till denna lördag! Sol och klarblå himmel =) Det va på tiden. Det spö regnade ganska mycket igår så inte trodde man att de skulle bli sånt här fint väder idag. Har inte satt fötterna utanför dörren än så jag vet inte hur varmt det är. Hoppas det blir 15 grader varmt idag iaf. Det får man vara nöjd med!

Idag ska jag åka på stan en sväng. Skönt och få komma ut lite. Nä, nu måste jag ta och göra mig klar så vi kan åka iväg..

H a  e n  u n d e r b a r  d a g ,  h ö r s  s e n a r e !

DATUM: 2008-05-23 | TID: 21:02:24

Kameran

Så typiskt är detta för mig. När jag äntligen bestämt mig för att köpa kameran och vi åkte till affären så var den s l u t. Skit oxå! Jag som var så inne på att jag skulle åka hem med en.. Dom skulle ju få in mer men ingen aning när dom kommer till butiken. Det kan ta veckor. Aja, inte så mycket att göra åt. Jag får väl vänta då. För det finns inget annat ställe som säljer den för det priset.. Hatar att vänta på något som man sååååå gärna vill ha NU! Fick prova och hålla i den iaf. Då ville jag ju ha den ännu mer. hihi.. 


Nikon D40..
D e n  s k a  j a  b a r a  h a = )

DATUM: 2008-05-23 | TID: 11:32:04

Frågor/Utmaning

1. När gick du upp idag?
Kl 8.45

2. Diamanter eller pärlor?
Pärlor


3. Senaste filmen du såg på bio?

Kommer inte ihåg, det var väldigt längesen


4. Favorit TV - program?
Alla inredningsprogram, One Tree Hill, Greys Anatomy, Desperate Housewives, Ugly Betty m.m


5. Vad åt du till frukost?
Macka o juice

6. Vad är ditt andranamn
Maria

7. Din favoritmat?
Tacos, grillat, smörgåstårta, kan inte bestämma mig ;p


8. Vilken mat gillar du inte?
Bruna bönor, potatisbullar, pytti panna


9. Vilken är din favorit - CD för tillfället?
Lyssnar mest på datan...


10. Vilken bil kör du?
Har ej körkort


11. Vilken är din Favoritmacka?
Hmm, nån baguette med skagenröra kanske


12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Orättvissa människor,


13. Vilka är dina favoritkläder?
Mina mysbyxor ;p

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Australien eller USA


15. Favoritklädmärke?
Märke spelar ingen roll

16. Var vill du dra dig tillbaka?
Våran stuga


17. Favorit tid på dagen?
Kvällen

18. Var är du född?
Östersund BB


19. Vilken är din favoritsport att se på?
Skidskytte, hockey


20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
-


21. Vem tror du skickar tillbaks först?
-


22. Coca Cola eller Pepsi
Coca Cola


23. Fotboll eller ishockey?
Ishockey


24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Båda


25. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr


26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Jag ska kanske köpa systemkameran idag


27. Vad ville du bli när du var liten?
Polis, flygvärdinna, fotograf


28. Bästa barndomsminnet?
Finns många

29. Varit i Afrika?
Nej


30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Hehe, nee


31. Varit med om en bilolycka?
Nej


32. Favoritdag i veckan?
Lördag

33. Favoritblommor?
Orkideer, rosor, liljor, magnolia, tulpaner


34. Favorit - snabbmatsrestaurant
Daffys

35. Äger du en cykel?
Ja

36. Vem fick du senaste mailet från?
Martina


37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Vet ej

38. Läggdags?
Inte förens om många timmar ;p

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
-

40. Senaste personen du delade en middag med?
Mamma&Pappa

41. Vad sysslar du med just nu?
Fyller i denna lista, ska snart ut på promenad med vovven

42. Favoritfärg
Vitt, svart, brunt, lila, röd

43. Hur många tatueringar ?
Har inga


44. Hur många sänder du det här mailet till?
Till min blogg

Utmanar alla som vill =)


DATUM: 2008-05-22 | TID: 22:04:12

Torsdag

Idag har det inte hänt alltför mycket. Shit, vad det regnade imorse. Det bara vräkte ner.
Jag bakade iaf en kaka idag! Det var roligt! Fast jag vart less, hade inte en sak. Såg det när jag börjat baka. Men kakan vart tillslut klar och mkt god..






--------------------------------------------------------------------

Imorgon är det fredag! Och det innebär ju att helgen är här.. Har ingen aning om vad som händer men nåt roligt kanske händer. Får se.

Har på Eurovision Song Contest (vet ej om det e rätt med stavningen) och det är sååå drygt att höra på alla konstiga länder och deras språk. Charlotte var ju nr 2 så.  Hon borde gå till final. Det ska väl vara den på lörda då. Vad roligt de vore om Sverige vann!

Nä nu ska jag sluta skriva massa onödigt babbel ;p
G o d  n a t t.  H ö r s  s ä k e r t  m e r  i m o r g o n.

DATUM: 2008-05-21 | TID: 22:31:09

Nöjd

Ja, jag vart jätte nöjd över besöket hos frissan. Sååå skönt o ha det lite kortare och nyklippt. Det blir mycket tjockare och mer volym i håret när ja klipper de. Så tummen upp till de "nya håret".

Jag har inte gjort såå mycket mer idag. Var iväg en sväng med mamma på några affärer. Vi var o kollade på husvagnar bara för skojs skull. Ååå, vad jag saknar att åka iväg med husvagn. Vi har en egen och vi åkte varje sommar med den till olika ställen när jag var mindre. Älskade att packa ihop saker och åka iväg med bilen och sen bo i husvagn nåra dagar.. Känslan kom tillbaka på en gång när jag klev in i husvagnar idag.. När jag får egna barn vill jag att dom ska få möjlighet att få åka på semestrar med husvagn och få uppleva det jag fick va med om. Det har betytt mycket för mig.

G o d  n a t t  !  !  ! 

DATUM: 2008-05-20 | TID: 22:52:37

Blomma

G i l l a r  d e n n a  b i l d. 
O m  d e t  ä r  e n  b l o m m a  v e t  j a g  i n t e , h i h i .
 
Men det ser ut som nåt liknande iaf ;p


DATUM: 2008-05-20 | TID: 19:30:45

Tillbaka

Har ej varit aktiv dom senaste dagarna för jag har varit bort rest och inte haft tillgång till internet. Trodde dock att mitt mobila internet skulle fungera men där hade jag fel!

Imorgon ska jag äntligen få bort det slitna i håret. Dags att gå till frisör =) Yay, längtar!

DATUM: 2008-05-18 | TID: 10:57:57

Gårdagen

Igår va vi i stugan och kapade träd och staplade upp ved. Som syns på bilderna nedan!


 




Det var kallt men solen tittade fram ganska mycket o då vart de sååå skönt för den värmde så gott. Det både snöade och sken från solen. Nu får värmen ta och komma tillbaka. Det ska inte snöa i maj. Specielt inte så sent i månaden. Det är ju snart juni...



Men det va inte sååå mycket snö kvar på gården som tur va. Skönt! Nästa gång vi åker dit kanske all snö är borta. Hoppas det..

DATUM: 2008-05-17 | TID: 20:57:40

Hemma

Ja, nu är jag hemma igen. Kom vid halv sju tiden! Vart pizza till midda, super gott! Jag ska kolla på bronsmatchen nu. Nu måste Sverige vinna tycker jag. hejja hejja!

Å t e r k o m m e r  e f t e r  m a t c h e n . . H a  e n  b r a  l ö r d a g s k v ä l l ! !

DATUM: 2008-05-17 | TID: 10:27:34

Snäckor

S l ä n g e r  i n  n å g r a  b i l d e r  i n n a n  j a  s t i c k e r. . .  


  

DATUM: 2008-05-17 | TID: 10:26:10

Lördag!

Skit oxå, Sverige förlorade igår. =( Tyckte de va en bra o spännande match. Men man ser att Kanada har många nhl-spelare med. Dom är väldigt duktiga! Men jag tyckte Sverige gav bra motstånd. Synd om Henke bara. Att han inte kunde vara på topp och va tvungen att kliva av isen. Men men, så är sportens värld. Man kan inte vinna alltid. Ser framemot bronsmatchen mot Finland ikväll! Det kan dom väl iaf få vinna..

Nu sticker vi till stugan. Lite sent men. B ä t t r e  s e n t  ä n  a ld r i g  j u . . .

Hörs senare.

DATUM: 2008-05-16 | TID: 22:27:10

Shoe time

T ä n k t e  t a  o c h  v i s a  e r  m i n a  3  s e n a s t e  s k o  k ö p .
Jag är väldigt nöjd med alla skor. Dom översta skorna köpte jag förra veckan och dom 2 andra skorna är ifrån dagens besök på stan. Nu får det vara nog med skor.




DATUM: 2008-05-16 | TID: 21:18:21

Grönt är skönt



 


DATUM: 2008-05-16 | TID: 21:09:55

Flyttad

Nu är min blogg flyttad till det nya. Jag gjorde något igår morse och jaf fattade inte alls vad som hände. Och jag provade och provade och logga in på blogg.se heeeela långa dagen igår och idag. Men icke. Det gick inte att loggas in. Gick in på mailen nu och där hade jag fått en mail från dom på blogg.se och skrivit den nya adressen där jag skulle logga in. Och det mailet kom ju redan igår morse efter jag hade gjort de där som jag inte visste va de va ;p Daaaa säger ja ;p Här som jag nästan fått blogg-absinent och så har jag kunnat blogga under hela den tiden. Haha får man väl säga ;p

K ä n n s  s o m  a t t  j a g  h a r  h a f t  m y c k e t  s o m  j a g  v i l l e  s k r i v a    o m  m e n  j a g  k o m m e r  i n t e  r i k t i g t  i h å g  n u. H m m. . F å r  t ä n k a  e f t er  l i t e . .

Ja, tandläkaren igår ja. Det var inget med de. Vart nå strul så jag får boka in en annan tid nån annan gång. Var iaf på möte och sen gick jag på stan lite... Va ett tag sen ja va där, de e roligt och bara gå en liten stund så där. Och kolla. 

Idag skulle man ha åkt till stugan men det vart inte. Hos mormor och morfar hade det kommit en decimeter med snö så vi tänkte att det kanske hade kommit snö i stugan och fjällen med. Vi ska nämlingen fixa med ved där uppe. Pappa klyva med sin maskin o mamma och jag bära in. Vi måste ju ha ved så vi får värme till stugan i vinter. Iaf så blir det nog stugan imorgon ist.
Jag och mamma åkte på stan ist. Gick på Domus och hittade 2 par skor, trosor och fina strumpor som jag ej köpte. Men jag vart så där super lycklig att jag hittade skor. Har svårt att hitta skor för att alla skor är så smala och jag har lite hög vrist så det är väldigt svårt för mig att hitta fina skor. Så nu har jag nya fina sommarskor som jag kan gå runt i =)  Ni kanske får se bild på dom senare. Dyr va skorna med, men förmodligen så är det värt det eftersom jag äntligen hittade skor som mina konstiga fötter fick plats i + att dom var mjuka och härliga att gå i. Jag är glad för mina köp iaf!!
Jag var även in en sväng på Panduro och köpte lite saker till smycken. Känner mig kreativ nu så nu ska jag ta och göra mig ett armband och kanske örhängen! Roligt ska det bli iaf!

Dagen vart ju inte sämre när vi hämtade ut ett paket från H&M! Jag vart väldigt nöjd med nästan allt. Fick klänningar, toppar, kofta och byxor. Men kanske måste byta storlek. Hoppas den rätta storleken finns kvar. Förmodligen inte.

Yes, Sverige är i semifinal ikväll mot Kanada! Det ska jag ju självklart se. Matchen börjar elva, om 2 timmar. Roligt!

Nu känner jag att jag fått ut mig allt som jag velat skriva om ;p Men har massor av bilder kvar att visa så nu får det räcka med ord ett tag ;p


DATUM: 2008-05-13 | TID: 23:43:23

Mer bilder...

image146

DATUM: 2008-05-13 | TID: 23:29:55

Kallt

Uscha, det är på nollan här nu.. Blir säkert nån minus inatt.. V a r t  t o g 
v ä r m e n  v ä g e n ? !
 Det som var såååå fint i lördags. Det har t.o.m snöat här både igår och idag. Hoppas det inte blir vinter igen ;p

Ska snart lägga mig, har lite ont i huvudet känner jag. Vill inte vakna med det imorgon. Det brukar kunna bli så. Man tycker att de ska gå över när man sover en hel natt men icke. Så hoppas inte det blir så imorgon.

Imorgon vet jag ej vad jag ska hitta på. Beror på hur jag mår då. På torsdag ska jag iaf till tandis och laga ett till hål. Sen ska jag på möte nåra timmar efter. Gillar inte när allt ska hända på samma dag. Och jag gillar specielt inte att åka iväg efter ett besök hos tandläkaren när man fått bedövning och allt. Ne fy. Är redan lite nervös för hur det kommer att gå. Eftersom bedövningen aldrig tog riktigt förra gången så är jag rädd att det ska hända samma igen. Men tur att man har en jätte snäll och lugn tandläkare. Då känns det ju mycket bättre.

Imorgon är det iaf kvartsfinal mellan Sverige och Tjeckien.  D e t  s k a  s e s . . Hoppas sååå att Sverige vinner. Det kommer säkert att bli en spännande match. Ser framemot de iaf!!

N e , n u  s k a  j a g  t a  o c h  k r y p a  n e r  i  s ä n g e n.
Ska bara ta oc h slänga in några till foton. Sen blir det  g o d n a t t ! !

DATUM: 2008-05-13 | TID: 21:10:54

Stones & Pearls

image145

DATUM: 2008-05-11 | TID: 21:57:11

Fotografering

Som ni märker så har jag tagit mycket bilder dom senaste dagarna.. Jag har fått ett nytt intresse ;p Det är så roligt att man börjar hitta saker som man tycker om att göra. Nåt som jag saknat tidigare. Aldrig haft nåt "riktigt" intresse eller hobby. Under detta år så har jag hittat 2 nya hobbys, målning och fotografering.
Ö v e r l y c k l i g.

Jag har fastnat tillräckligt i fotograferingens värld så jag har bestämt mig att jag ska köpa en riktig kamera, en systemkamera. Som jag kan ta ännu bättre bilder med. Längtar! Synd bara att det ska vara så dyrt. Men det är det värt.

DATUM: 2008-05-11 | TID: 21:48:34

Mer bilder...

J a , h ä r  ä r  ä n n u  f l e r  b i l d e r , t a g n a  i d a g. . .
V a r t  n ö j d  m e d  d o m  f l e s t a.


image142

image143

DATUM: 2008-05-11 | TID: 21:32:22

Pictures by me

D e s s a  b i l d e r  ä r  i f r å n  g å r d a g e n .  J a g  h a r   g e t t  m i g  i n  p å 
o c h  t a  n ä r b i l d e r . 
Jag vart väldigt nöjd. Det blir många bilder men jag kan inte bara välja ut nåra. Det är svårt och välja. Så då får det bli alla ist. 

image140


image141

DATUM: 2008-05-10 | TID: 23:18:19

Fina Zack

H ä r  k o m m e r  d a g e n s  b i l d e r  p å   m i n   b u b b e  < 3

image137

L ä g g  m ä r k e  t i l l  f ö r s t a  b i l d e n .  Z a c k  l a  t a s s e n  p å  m i n  f o t . T y c k t e  d e  s å g  s å  s ö t t  
u t  s å  v a  t v u n g e n  o c h  f ö r e v i g a  d e t  
ö g o n b l i c k e t  p å  b i l d. .

image138

DATUM: 2008-05-10 | TID: 23:10:25

Vilken dag

Ja, vilken dag det har varit.  Riktigt sommar värme har de varit idag =) Åååå såå härligt. Jag har legat ute i solen i flera timmar. Men låg inte still hela tiden utan hade en fotorunda oxå på våran lilla baksida ;p hihi. Några av dom bilderna ser ni nedan. Tog även lite kort på Zack som kommer i nästa inlägg.
 Känner att det bränner lite lite i ansiktet, kanske har fått lite färg då. Får kolla sen.

Idag är det ju pingstafton. Då gjorde jag denna  s u p e r  g o d a  smörgåstårta.

image135


Jag har även sett på Körslaget ikväll. Kul att Cans vann=) Fast jag hade velat att Brolle skulle vinna med. Båda hade kunnat få göra de ;p 
Nu är det hockey=) Sverige mot Ryssland! Har på det i bakgrunden på tv:n... Hejja Sverige!


F l e r  b i l d e r  f r å n  i d a g


image136

DATUM: 2008-05-09 | TID: 22:29:18

Fredagen

image132


Dessa bilder tog jag idag på väg hem.. Lovely bilder säger jag bara ;p Äskar solen och att ta kort på den. Och som på dessa när solen är bakom molnen. Det blir verkligen ett sånt fint ljus.
Men jag vet inte vad som hände, dessa bilder ska inte va i den storleken som ni ser. Efter jag redigerat och fixat dom i PS så vart dom nog allt lite större iaf. Hmm.. V a r f ö r  b l i r  d o m  m i n d r e  n ä r  d o m  l a d d a s 
u p p  h ä r  p å  b l o g g e n ? !  N å n  s o m  v e t ? !

Jag har haft en riktigt super bra och mysig dag. Var som sagt hos kusinen hela dagen! Det vart god mat som hon sa ;p  Vi vart väldigt mätta kan jag säga! Hihi..Ja, de va väldigt roligt och va där idag iaf. =)

DATUM: 2008-05-08 | TID: 15:53:47

Värme

image131

Idag är det äntligen varmt och fint väder här.. =) Himlen är nästan lika fin som på bilden här uppe =) Kanske värmen har kommit hit med. S k ö n t . . . Hoppas det håller i sig. Det var så mysigt och gå i skogen när vi var ute med Zack. Alldeles ljummet och all snö var borta och ganska torrt. Nu får man passa på att njuta denna tid när allt blir grönt och vaknar till liv för snart så är det över. Om det ska gå med den här farten de ha gjort dom senaste månaderna..

O c h  k l  e  r e d a n  h a l v  f y r a. V a r t  t o g  t i d e n  v ä g e n ? ! Tyckte den va tolv alldeles nyss. Mormor & morfar kom hit en sväng å sen vart de ju dags och gå ut med Zack så kanske därför då tiden gick så fort. 
Det blir nog till att köpa skorna lite senare idag. Man får tänka så att man köper riktigt bra skor då om dom är så dyra. Jag har inte hittat några andra heller och jag fastnade verkligen för dom. Jag brukar mest köpa svarta skor så nu kändes det så kul och få ljusa. Kanske visar bild sen så ni får se.

Ikväll ska jag även ta och baka lite. Roligt! Var ett bra tag sen sist. Och imorgon ska jag åka hem till kusien och uppvakta henne. Hon fyllde ju år förra veckan. Har även blivit lovad god middag så det blir spännande ;p 

H a r  ä v e n  g j o r t  e n  n y  h e a d e r,  v a d  t y c k s ?!  J a g  g i l l a r  d e n  s k a r p t !

DATUM: 2008-05-07 | TID: 23:18:44

Leila bakar

image130
*Bild lånad från recept.nu*

Åååå ikväll började Leila bakar.. Är det någon mer än jag som ser på det?! Gillar det programmet skarpt. För det första så är det alltid sån härlig och mysig miljö hon bakar i. Sen sprudlar hon alltid av glädje och hon får det att se sååå enkelt ut att baka. Älskar när hon tex lägger bakverken i burkar och skriver sina små lappar till dom. Och för det andra så ser det ju hur smarrigt ut som helst det hon bakar.. Den bröllopstårtan hon bakade i kvällens avsnitt såg ju väldigt god ut..
S k u l l e  j u  i n t e  v a  h e l t  f e l  o c h  f å  ha  e n  s å n  t å r t a  p å  s i t t  b r ö l l o p ; p  Jag brukar inte se på såna här matlagningsprogram men detta har jag fastnat för. Ska aboslut fortsätta att följa alla program denna säsong. Dock så krockar det med Grey´s under en halvtimme.. Men men, blir en halvtimme av varje program då.. hihi.. Har ingen video heller så man kan spela in..

DATUM: 2008-05-07 | TID: 23:01:23

Onsdag

Var och kolla på nya skor idag.. Jag hittade ett par som var vita,beiga & ljusblåa.. Jättefina var dom. Men dyra! Hela 899 kr gick dom på.. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köpa dom eller inte. La undan dom tills imorgon. F å r  h e l t   e n k e l t   s o v a  p å  s a k e n . . .

Ikväll har jag äntligen tagit mig tid till och sätta mig ner och måla =) Jätte roligt! Får fortsätta imorgon..

DATUM: 2008-05-06 | TID: 20:23:38

Zack

H ä r  ä r  d å  b i l d e r n a  p å  Z a c k  f r å n  g å r d a g e n s  p r o m e n a d.

image129

DATUM: 2008-05-06 | TID: 19:51:29

Trött

Idag har det inte varit nån bra dag.. Vet inte varför men jag har varit såååå trött hela långa dagen.. Och svider i mina ögon så det är jätte jobbigt och ha dom öppna.. Längtar tills det blir sängdags.. Jag har inte gjort nåt speciellt. Varit iväg en sväng på eftermiddan och handlat och så.. Men de va inge roligt eftersom det är så jobbigt med ögonen.. Hade velat måla ikväll med men jag orkar inte. Spar det tills imorgon ist. J a g   k ä n n e r  a t t  m i n  i n s p i r a t i o n  ä r  t i l l b a k a  s å  d å  m å s t e   j a g  j u  t a  v a r a  p å  d e n  o c h  s ä t t a  m i g  n e r  o c h   m å l a  = )

Det blir till och se Ugly Betty & DH snart.. Tänkte även göra en hallon smoothie ikväll. Lyxa till det lite på en tisdags kväll. =) Det behöver man!


DATUM: 2008-05-05 | TID: 23:21:38

Och dom sista....

image125

image126

image127

image128

T y c k t e  d e t  v a r t  e n  v ä l d i g t  l y c k a d  f o t o  r u n d a . . M e n  k o m  i h å g  a t t  j a g  b a r a  t a r  f ö r 
n ö j e s  s k u l l. J a g  är  i n g e t  p r o f f s  ; p


Det vart även några bilder på Zack men dom får ni se imorgon. Vart nog med postande av bilder för mig idag.. hihi..

DATUM: 2008-05-05 | TID: 23:15:17

Mer bilder...

Fortsätter med bilder från idag.. Vart ganska många märkte jag.. Och jag har fixat många i svart vitt med men jag fullkomligt  ä l s k a r  bilder i de.. Det är nåt speciellt med de. Bilderna "talar" på ett annat sätt.. Ja, ni ser själva..

image119

image120
 
image121

image122
image123

....More to come....

DATUM: 2008-05-05 | TID: 21:31:27

Till skogs...

Idag tog jag och mamma och gick med Zack vid Spikbodarna och en stig där.. Som tur var så hade jag med mig kameran för jag tänkte att idag ska det nog gå och få till lite fina bilder när det är sol ute.. Hamna efter hela promenaden för jag hittade hela tiden nya motiv att ta på.. haha.. Vet inte riktigt hur många bilder jag tog, icke räknat men jag tänkte lägga upp några här och nu..R o l i g t  d e t t a  m e d  f o t o g r a f e r i n g.

image112
D e t  h ö r  j u  i n t e  t i l l  v a n l i g h e t e r n a  a t t  j a g  p o s t a r  b i l d e r  p å  m i g  m e n  d e s s a  k a n  j a g b j u s s a  p å  ;p
M e n  s o m  v a n l i g t  s å  t y c k e r  m a n  j u  a t t  m a n  v a r t  h e l t  k a s s . .
image108 
image118

image113 

image117


image115
Fortsättning följer....

DATUM: 2008-05-04 | TID: 21:43:16

Blue sky

B i l d e r  f r å n  i d a g  n ä r  d e n  b l å a  h i m l e n  l y c k a d e s  b r y t a  s i g 
i g e n o m  d o m  g r å a  m o l n e n .. S o l e n  f i n n s  d ä r  b a k o m ; p


image104




DATUM: 2008-05-04 | TID: 00:51:54

God natt

S ä g e r  g o d  n a t t  m e d  d e s s a  m y s i g a  b i l d e r . .
Ä l s k a r  a t t  t ä n d a  l j u s ,  d e t  b l i r  e t t  s å n t  m y s i g t  s k e n  a v  d e . .

image103

DATUM: 2008-05-03 | TID: 22:55:54

Lördagen

D e t t a  ä r  v a d  j a g  h a r  g j o r t  i d a g. .image100

Nej då.. Jag har inte ätit vindruvor och läst inredningstidningar hela dagen.. hihi.. Men en liten del av dagen.

Hela långa dagen har det varit ett riktigt skitväder. Tunga moln som når ner till topparna av fjällen så man inte ser vart fjällen tar slut. Solen känns som att den är väldigt långt bort. Det har varit regnigt och dimmigt. Det har kännts som en riktig höstdag.Förutom snön då. H o p p a s  d e t  ä r  b ä t t r e  v ä d e r  i m o r g o n.

Pappa har rivit en garderob idag och lagt nytt golv i ett av sovrummen. Vart kanon bra. Fast väggarna är inte klar, ska upp panel och målas vitt och fixas fint där garderoben stått.. Men det ska vi göra nästa gång vi kommer hit. Om några veckor.. Det kommer att bli så fint. Längtar. 

Ikväll såg jag på Körslaget. Det gick som man ville, Brolle och Cans i final. Yay! Men vet inte vilken jag vill ska vinna.. Båda är ju jättebra och har bra körer. Tror det kommer att bli jämnt..

Hoppas alla haft en bra lördag. Och fortsatt trevlig helg.

DATUM: 2008-05-02 | TID: 12:31:00

Sleepin time

S t a c k a r s   Z a c k ,  h a n  f å r  i n t e  v a  i f r e d  f r å n  k a m e r a n   e n s   n ä r   h a n   s k a   s o v a . . .
H i h i...

Jag tyckte dock att det var roligt att ta bilderna på han ;p
 Dom vart lite häftiga på nåt sätt..

image99

DATUM: 2008-05-02 | TID: 11:56:34

Hemma igen, men åker snart

Haha, ja det vart ett himlans åkande fram o tillbaka.. Men det va skönt o få komma hem några timmar.. Sovit så gott i min egna säng i natt. B o r t a  b r a  m e n  h e m m a  b ä s t, e l l e r  h u r ? !  Fast jag trivs j*vligt bra i våran mysiga stuga med. Det enda som va tråkigt va att de e så mycket snö kvar! Åååå kan den inte bara försvinna. Här hemma är det ju helt borta iaf.

Jag ska se om jag kan hitta tillbaka till min målar inspiration och lust i helgen. Passar utmärkt att måla i stugan där de e så lugnt och skönt. Var flera veckor sedan jag hade penseln i handen - s a k n a r  d e t !  Det var tack vare jag vart sjuk så länge jag tappade intresset. Det ställde till mkt tycker jag. Men nu ska det bli ändring på det.