STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2009-04-27 | TID: 19:34:16

Måndag

Då har ännu en helg passerat förbi. Och en bra sådan. Vilket härligt väder, ååå riktigt vår väder :) Sååå himla skönt. Har passat på att va ute mkt i det underbara vädret. Idag däremot har det varit mer mulet. Imorse regnade det ordentligt. Men det är ju bara bra så det blir rent. Men sen har det varit varmt hela dan iaf så skön dag iaf. :)

Jag har målat en gammal soffa som vi har på altan.
Den vart jätte fin. Det är snyggt med vitt :) Sen drog jag på lite färg på stolarna och bordet för att snygga till dom. Sen har det även blivit en lång promenad med Zack. Fortfarande trött efter den, haha. Men såå skönt när man väl kommit hem igen.

Fotade även lite imorse. Jag har skickat en bild på framkallning som ska förstoras. Den ska jag ge till en vän i födelsedagspresent. Hoppas bara att den hinner komma hit i tid. Annars får jag ge den senare.
Kl 20.00 ska jag sitta framför tv;n. Då är det hockey time. Det är ju VM och Sverige spelar. Självklart ska man se de ;)


DATUM: 2009-04-26 | TID: 21:22:33

Blåsippor x2


DATUM: 2009-04-24 | TID: 11:12:41

It´s friday again



Fredag idag då, härligt.
Skönt väder är det ute oxå, så en bättre fredag kan det ju inte bli :)
Ha en bra dag!!

DATUM: 2009-04-22 | TID: 10:39:29

Happy birthday to you..



Idag fyller min goa Zack hela 5 år!!

Han har blivit stora pojken nu :)

Grattis bubben <3


DATUM: 2009-04-20 | TID: 21:40:21

The sweetest things



Idag har jag o mamma varit och hälsat på kusinen. Dom har hundvalpar just nu. Andra gången vi är där nu, ååå dom är sååå himla söta. O så små. Nu hade dom öppnat ögonen iaf och kunde skälla lite ;) Så sött. Gosade mkt med dom. Man blir ju inte lite sugen på och ha en valp här hemma igen ;) hihi.

På tal om hundar, så fyller Zack hela 5 år på onsdag!! Jisses, vad tiden går fort. Redan 5 år sedan vi kom hem med han och han var såååå liten. Och när jag satt ner han hemma i hallen första gången, då såg han så förvirrad ut och undrade nog vart han hade kommit ;) Hihi. Lillplutten min <3 Eller man kanske ska säga stor plutten nu då ;)

DATUM: 2009-04-19 | TID: 18:09:41

2 pics..


DATUM: 2009-04-18 | TID: 23:21:03

Äntligen klar

Åååå, nu har jag suttit i flera timmar med dessa koder. Fick inte till det som jag ville ha det från början så till slut så strunta ja i det och bestämde mig för att det fick se ut så här ist. Designen nu är inte så tokig den heller ;) skulle va som denna men hade tänkt och ha menyn till höger ist för vänster. Men det ville sig inte. Jag kanske kan få till det nån gång framöver. Just nu ser jag i kors känns det som när jag ser på koder. Hihi. Jag börjar bli trött oxå. Inte det optimala humöret för att trixa med bloggen och alla dessa koder. Speciellt inte när det inte går som man vill.
Aja, jag vart iaf nöjd så detta får bli slut resultatet. Iaf för nu.

Haft en bra lördag här uppe i fjällen. Lite kallt men skönt. Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv lite innan man somnar. God natt!!

DATUM: 2009-04-17 | TID: 19:13:24

Friday

Inte många timmar kvar av denna fredag nu men spenderat den största tiden av dagen i stugan. Kallt va det här. Det har det ju även varit hemma men här i fjällen blir ju luften kallare. Vi kom in för en liten stund sen efter en promenad med Zack. O nu satte jag mig här framför datorn. Ska nog öppna PS snart och kolla om jag får till nån ny design och header. Vill förnya mig lite nu känns det som. :)

Nu ska jag ta och kolla runt lite och börja i PS sen. Ha en fortsatt bra fredag..

DATUM: 2009-04-16 | TID: 22:02:40

Stones


DATUM: 2009-04-15 | TID: 21:17:23

En massa babbel

Vad det är kul att ha tillbaka min dator igen, hihi ;) Jag har nu börjat få iordning på den. Installerat en massa program så nu börjar den bli som den va innan jag lämnade in den. :)

Lilla Zacken har nog haft lite magsjuka.
Han har inte varit pigg dom senaste dagarna. Spytt nån gång och dålig i magen. Lilla bubben. Tänk om hundar kunde prata så dom kunde säga vad det är för fel. Men det känns som att han är piggare idag iaf. Skönt. Man blir så orolig när det inte är riktigt bra med husdjuren. Men som sagt, så tror ja att han har blivit lite piggare. Älskade vän..

Hade iaf en mysig och härlig påsk i stugan. Vi var i stugan från skärtorsdagen till påskdagen. Det vart nåra dar iaf. På långfredagen kom mormor och morfar upp och hälsade på. Dom hade med sig god middag. Själva påskaftonen var det härligt väder, sol och varmt. Skönt! Tyvärr så blåste det men det vart bättre fram mot eftermiddagen. Vi satt ute och solade mest under dagen. Till middag grillade vi kött för första gången detta år. Det vart grillspets. Mums. Det var riktigt gott. Det luktar ju så gott med grill lukten. Man blir påmind om sommaren. Det var denna påsk de. Fort går det.
Nu ska jag fortsätta att kolla på Leila på landet och se om jag kan ta och publicera nå fler bilder. Gillar blom bilderna i inlägget innan. Älskar blommor :)


DATUM: 2009-04-15 | TID: 20:38:38

I am learning, slowly, one day at a time..



DATUM: 2009-04-15 | TID: 12:16:12

Wiiiehooo

Nu har jag äntligen fått hem min egen dator igen :) Gissa vad jag är glad :) Så nu kan jag äntligen blogga som normalt igen och posta en massa bilder, är såååå glad..

Det vart en ny hårddisk som fick bytas ut. Som tur var så gick det på garantin. Det känns skönt, nu är den som ny igen. Måste bara ta och installera alla program igen.
Ha en bra onsdag!

DATUM: 2009-04-08 | TID: 23:58:51

Glad Påsk

Passar på och säga Glad Påsk till er alla redan nu. Åker till stugan imorron över påsk, blir nog inte så jätte mkt bloggande då det tydligen ska vara fint väder och mkt sol så då får man passa på att va ute ist. Ska ligga i snön och sola lite :) Kanske jag kan få lite färg ansiktet. Sen är det alltid så att jag blir så himla trött på kvällarna. Det måste vara denna fjäll luft som gör mig så trött. Så då orkar jag inte starta datorn.

Hoppas ni får en underbar påsk. Vi hörs!
God natt..

DATUM: 2009-04-03 | TID: 09:55:26

Fredag

Fredag idag, härligt. Men det va då inget fint väder, det skulle tydligen regna här under dagen. Tråkigt. Fast då försvinner ju snön fortare så det är ju bra. Vi ska åka till stugan idag när pappa kommit hem från jobbet. Fortsätta att göra klart köket där uppe :) Ska bli så kul när det är klart för det kommer att bli sååå himla fint. Iaf i jämförelse med hur det såg ut innan.

Det vart iaf IKEA i onsdags. Det var jätte roligt. Som alltid. Det köptes lite små saker till stugan så det ska bli kul att komma upp dit men dom nya sakerna :)

Iaf så har jag fått reda på i veckan att min dator har skickats till nån
verkstad och att det kommer normalt ta upp till 2-3 veckor innan den är klar.. Åååå, det var länge. Tråkigt. Det kommer nog bli lite mindre bilder under dessa veckor. Eftersom jag inte har min egen data. Så ni vet varför det inte publiceras nåra bilder för tillfället. Men den som väntar på nått gott kan aldrig vänta för länge, eller? ;) hihi..

Trevlig helg till er alla som läser detta.. För det ska jag ha!!