STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-01-31 | TID: 23:59:32

Trött...

Börjar bli lite trött nu, ska ta o krypa ner i sängen om en stund och läsa lite.. Har kommit in i en läsa böcker-period nu, det är mkt roligt. Läste jämt när jag va mindre, då var jag medlem i Läslusens (tror de hette så) bokklubb och köpte en massa bra böcker..De var så roligt och få katalogen varje månad och se vilka nya böcker som fanns. Beställde ju säkert varje månad o de va alltid lika roligt att få böckerna i ett paket i brevlådan=) ååå vilka minnen.. Just nu så läser jag Mia Törnbloms böcker om självkänsla och personlig utveckling. Mkt nyttigt står det i dom och jag rekommenderar dom verkligen!

De här blir faktiskt mitt 3:e inlägg för dagen, om jag hinner posta detta före kl 24. De e ju strax så. Ja, men nån själ kanske blir glad av att jag skriver iaf då..

Hade de iaf mkt trevligt hos kompisen! Vi åt ju den underbaraste och godaste middan vi gjort tillsammans iaf=) mmm, de måste vi göra om=) Sen gjorde vi även egna biskvier o dom vart kanon goda o lyckade! Vi kollade även på en film, Heartbreak Hotel. Den e rolig. Detta var andra gången jag såg filmen! Va bättre och roligare idag! Ja, jag hade de väldigt roligt ikväll..

Börja blåsa mkt här nu, o snöa lite.. Får se hur de e imorgon när man vaknar!
Ne, detta får va allt för mig denna dag! Återkommer imorgon!, God natt!

DATUM: 2008-01-31 | TID: 13:31:57

Takida-Curly Sue

En såååå bra låt...


DATUM: 2008-01-31 | TID: 13:26:07

Torsdag

Idag hinns de inte o va hemma mkt heller. Rätt så kul att de e så nån gång me :p Jag har redan varit på ett möte med en handläggare och om lite mer än 1 timme så ska jag åka iväg igen och träffa en kompis! Ska bli kul=) Ska äta midda där me. Och kolla på nån film. Vilken vet jag inte, men hoppas på nån komedi då så man får skratta=) Behöver koppla av lite känns de som.

Just nu så är det sol ute, härligt! Det blir man oxå glad av. Igår så va de en sån här härlig vinterdag! Med många minus o sol o snön glittrade så fint av solen=) Då kan man inte annat än bli på bra humör. Va på nåra affärer o så me mamma. Sen satt ja nån timme med en massa papper som ska fyllas i o skickas iväg. Många frågar som ska fyllas i men jag fick hjälp av min handläggare idag så nu är det klart. Väntar på en sak bara sen ska ja skicka in de till Försäkringskassan! Hoppas de kommer att gå igenom nu då, men tyvärr så tar de nåra månader innan man vet. Aja, får hoppas under den tiden då...

_____________________________________________________


I can see clearly now...

DATUM: 2008-01-29 | TID: 20:26:15

Dagen efter...

...jag fick min mp3-spelare är jag väldigt nöjd =) Den funkar bra och liten o lätt. Nästan så liten så man inte vågar röra den för man e så rädd att man ska göra sönder den eller tappa den eller nåt. Men jag rör den iaf ;p För den är sååå bra...

Annars så har det inte hänt så mkt mer sen igår.. På torsdag händer de iaf lite, ska på möte först o sen träffa en kompis, blir kul!
Nä, nu har jag inget mer att skriva idag!

_____________________________________________________________________________________________________

I've felt the power of forgiveness
I know that life can let you down
I'm not blind
No, I don't need a witness
To tell me there's angels all around

Now I don't give up easy
I've got many miles to go
But I can't wait to get to
What I see down this road
And all my life I've learned to
Just take it day by day
I'm not there yet
But I know I'm on my way

DATUM: 2008-01-28 | TID: 16:09:14

Mp3

Ny dag, ny vecka!
Idag har jag inte gjort så mkt, varit på ett möte imorse. Sen har jag flyttat lite möbler i ett rum som ska göras om här hemma. Men mer än o flytta på sängen o skrivbord kan ja inte göra just nu!

Jag är så glad, avin till min mp3-spelare som jag beställde förra veckan har kommit idag=) Så ska åka iväg o hämta den innan kl 18 på posten..!! Hoppas hoppas att denna funkar.. Som jag har väntat på att få en ny mp3. O äntligen är denna dag här=) Vart så himla sur när den mp3 som jag fick av mamma o pappa när jag fyllde år va trasig. Eller den funka men ljudet skrapa o de vart tyst. Både på radion och när man spela låtarna.. Så typiskt när man väntat på en sak ett tag åsså funkar den inte.. Aja, nu har jag äntligen fått en ny=) Yay! En bild på den nedan=)



DATUM: 2008-01-27 | TID: 13:58:45

Söndag

Ja, då va de söndag! Har inga planer idag utan tar dan som den kommer. Just nu skiner solen ute, så de kanske blir nån promis sen. Måste ju ut me Zack så!

Sen har jag liten sak att göra, har letat efter nå gardiner som ja tänkte använda på rummet.. Men jag hittade inte dom. Så mamma må hjälpa till. Hoppas, hoppas att vi hittar dom. Jag har för mig att vi har slängt dom så de skulle inte förvåna mig om de e sant. Typiskt, trodde inte att ja skulle använda dom nå mer men nu vill jag ju de.. ååå.. =(

DATUM: 2008-01-26 | TID: 21:42:15

Stugan!

Ja, som jag skrev tidigare så va ja i stugan idag! Pappa skulle skotta men snöslungan funka inte så de vart inte så mkt skottning, bara från taket! Jag va inne ja o såg på handboll, Sverige-Norge! tur att Sverige vann till slut! Hade ju tänkt o va ute ja me men fastna framför tv:n. Det brukar vara så:p Det va typ snöstorm ute när vi skulle åka upp dit, man såg inge på vägen o vägen va spårig i all snö.. Vet inte hur många plogbilar man såg efter vägarna. När vi kom till Hallen så slutade de o snöa helt. Och sen en bit upp på fjället så började de snöa igen.. Nån bil hade kört in i snödrivan på kanten så bärgaren fick hämta den o en ambulans kom bakom oss med blåljus så vi fick köra in i snön o släppa förbi den för i mitten av vägen så vart de mkt snö så de va svårt å köra om.. tur att jag inte har körkort å körde idag ;p O tur att man har en pappa som är lastbilschaufför till yrke så han är bra att köra! =)
Ja, de va lite om dagen de!

Sen vi kom hem vid fem tiden så ha ja inte gjort så mkt, varit o handlat o köpt kebabrulle på daffys till mig och pappsen! De va gott! Sitter nu här o äter lite godis o ska nog gå o hämta lite cola. Inte ofta ja dricker läsk men idag så vart ja så himla sugen på Cola så ja kunde inte motstå! =)

Ha en bra lördagskväll alla!


   

DATUM: 2008-01-26 | TID: 10:02:28

Helg!

Så va de helg igen då! Dagarna bara flyger iväg! Men de e lördag iaf, härligt!  O just nu snöar de mkt ute, kommit mkt snö nu dom senaste dagarna..

Idag ska vi iaf åka till stugan över dan, för pappa ska skotta snö. De ha nog kommit mkt snö där uppe me så. Så kul o åka iväg lite. Gillar ju o va i stugan så de blir skoj!

Annars så händer det väl inte alltför mkt i helgen.. Såg på Lets Dance igår, gillar de. Kul o höra musiken o se hur fina kläder dom har på sig, speciellt alla klänningar.. Sen e ju inte dans helt tokigt de heller så ;p
 
Skid-skytte VM börjar närma sig, skoj de ska bli. Skulle va kul o va på plats nån dag så där sen tror jag nog att de blir bäst o se på tv...´

nä, nu ska jag gå, ha en bra helg!

DATUM: 2008-01-22 | TID: 16:04:02

Tisdag!

Har inte så mkt o skriva, inte hänt så mkt sen sist! Förutom att ja e borta varje dag och målar ;p Kul e de iaf!

Ska försöka ta tag i och fixa nån header, skulle ju göra de förut när ja gjorde om här men sen vart det bortglömt!

De ha iaf börjat blivit ljusare på dagarna, de e inte mörkt än fast kl e 16.. =) Sånt blir man glad av, o nu blir de bara ljusare och ljusare.. Härlig tid som e framöver. De kommer förmodligen gå fort så sommaren snart är här.. längtar=)

Ha de så bra alla där ute, kram från mig!

DATUM: 2008-01-08 | TID: 23:48:10

Ny layout och nytt år!

Ja, då har jag tagit bort nyårs-layouten! Kan ju inte ha den längre så!

Så har det gått en vecka in i det nya året, 2008! Har hänt lite hittills iaf. Bror har varit hemma! Jätte kul har det varit, tyvärr så åkte dom tillbaka igår imorse. Det vart väldigt tomt här tyckte ja. I lördas var vi alla och åkte skridskor, vilket jag inte har gjort sen på gymnasiumet. Men de va faktiskt kul. Mkt roligare än vad jag trodde. Men så ont i fötterna man får, shit. O små skridskor va de me. Men det funkade med lite vila emellanåt!  Sen här vi ätit gott, kollat på tv o film och lite annat. Nu dörjer det nog tills sommaren tills han kommer hem igen.

Nä, jag måste nog sova nu, mina ögon vill blunda..
Happy 2008!