STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-11-30 | TID: 21:06:44

1:A ADVENT


Bilden är tagen vid en bäck nära våran stuga..

Snart är 1:a advent över. Haft en väldigt mysig dag. Tänt det första adventsljuset, ätit pepparkaka o lussebulle, druckit lite glögg och ätit en god middag. Och så fick man göra allt detta i stugan :) Jag vet inte hur mkt snö det kom inatt, det var jätte fint med all ny snö där uppe. Det har kommit lika mkt här hemma, kul :) Det var så fint när man kom hem och kom in på gården, med alla fina ljusslingor som alla satt upp :) Vi har oxå satt upp ljusslinga runt dörren. Kanske visar det sen nån gång. Må även visa min nya fina julstjärna.. Men det får bli imorgon kanske, ska titta på Wallander nu.


DATUM: 2008-11-29 | TID: 19:11:29

FINT



Sitter här i soffan framför datorn i stugan..
Så mysigt att vara här. Jag, mamma och Zack kom upp hit vid halv två tiden igår.. Pappa kom efter jobbet. Det var så kul att komma hit igår, till snön och den nya dörren. Vad enkelt det var att låsa upp och öppna den :)
Jag och mamma julpyntade lite här igår. Så nu är det julfint här i vår stuga. Himla fint vart det.  Bilden ovan är på marschaller som är tända på altan. Vi brukar alltid tända såna på vintern, det lyser så fint i mörkret.

Imorgon är det 1:a advent. Då får man tända det första ljuset i adventsljusstaken. Hoppas det snöar då, tror det skulle göra det. Det har börjat snöat lite här nu. Det var inte så mkt snö här i fjällen som man trodde det skulle vara så jag hoppas det kommer mkt mer snö nu. Men kallt är det. Imorse var det runt 15 minus grader här. Brrr.. Men sen har det legat runt 7 minus hela dagen.

Nu ska jag ta och vänta på att Stjärnor på is börjar, tills dess sitter jag här framför datorn..
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!!

DATUM: 2008-11-27 | TID: 19:54:22

JAG SOM LITEN..

Jag vart utmanad av Petra som går ut på att visa en bild på dig som liten.
 
Regler:
- Du ska vara runt 0 - 2 år. Skriv gärna hur gammal.
- Det ska bara vara du ensam på bilden.
- Utmana flera efter du själv antagit denna.



Jag är ca 6 månader på detta kort.
Utmanar alla som vill ;)

DATUM: 2008-11-27 | TID: 11:58:53

RÄDSLA

Usch, det här med rädsla är inte lätt.. Fy jag vill inte ens tänka på vad som hade kunnat hänt. Lilla Zacken vart riven av en hund i tisdags kväll. För att vara lite självisk så är jag glad att jag inte var med. Har man varit med dom 2 andra gångerna han vart biten så räcker det. Jag vart genast livrädd när jag fick höra vad som hade hänt. Jag är livrädd att det ska hända nåt allvarligt med han så han kanske måste tas ned. Han är min bästa vän. Så nära som jag är han hade jag inte kunnat anat att man kunde komma en hund.
Och när det händer nåt sånt här så tänker man genast på att det kunde ha varit värre, att han kunde ha blivit riktigt biten igen. Tur i oturen så var det en grannes hund så det var inget illa menat. Tur bara att hon hade fått tag i den hunden innan det gick ännu längre.
Men iaf så fick Zack ett riv sår under ögat. Vi har avvaktat med veterinären för det är som tur inget djupt sår alls. Idag såg det mycket bättre ut så jag hoppas att det läker ihop av sig själv helt och hållet. Men denna rädsla som man får är jobbig. Men jag försöker tänka positivt, att det faktiskt inte hände nåt värre och att Zack klarar sig. Man blir bara knäpp om man går runt och tänker på om det hade hänt nåt värre. Nu får jag bara hoppas på att det aldrig händer nåt liknande mer för Zack. Det räcker nu.


DATUM: 2008-11-24 | TID: 22:00:00

JULIGT..

Ikväll har jag slått in en massa julklappar :) Det var roligt, men lite tröttsamt. Tar sin lilla tid det där. Men jag är faktiskt snart klar med mina julklappisar. Bara 1 klapp kvar att köpa. Känns skönt att börja tidigt och få ha det gjort. Idag är det ju faktiskt på pricken 4 veckor kvar till julafton. Shit, jag tyckte nyss att det var 6 veckor kvar. Går ruskigt fort nu innan jul.

Idag har det snöat mkt, så mysigt. :) Var på stan i nån timme i eftermiddas och köpte julklappar. Det var så lugnt och skönt o gå där för det var knappt nåt folk. Härligt.
Nu må jag ut med hunden en sista gång för idag. Hoppas alla haft en bra måndag!


DATUM: 2008-11-21 | TID: 18:16:32

VISA DIN DATOR...

Jag vart utmanad av Allie och Petra med denna utmaning:

VISA DIN DATOR
Regler:
- Det ska vara en nytagen bild, helst tagen strax innan du postar inlägget.
- Bakgrundsbilden i datan ska vara med.
- Utmana flera efter du antagit den.



Lite sen med utmaningen men bättre sent än aldrig ;)
Ni som vill kan ju anta den oxå..


DATUM: 2008-11-13 | TID: 16:28:22

KALLT..

Brrr, nu har det äntligen kommit lite kyla hit. :)
Imorse va de runt minus 7, tror det ligger runt det nu med. Bilden ovan är tagen på altanens fönster där det bildats is mönster av kylan. Vackert tycker jag att det är..
Det tråkiga är att snön lyser med sin frånvaro..

Vad fort tiden går, redan en vecka sen jag skrev här sist. Var i stugan i helgen. Mormor och morfar kom och hälsa på lördan. :) Vi åt en jätte god middag och morfar och pappa jobbade på att få upp den nya fina ytterdörren. Den vart jätte fin. Nu är det som att man är hemma med en sån dörr som går lätt att stänga och nya och fina nycklar :) Yay! Så kul när det händer lite där, vi har mkt planer kvar som förhoppningsvis kommer att uppfyllas. Det går sakta men säkert framåt.. Älskade stuga ;) Tror säkert att farmor och farfar tittar ner från himlen och är glada att vi tar hand om deras stuga :)

Annars i veckan har det inte hänt alltför mkt förutom tandläkaren i tisdags och träffandet av en föredetta klasskompis igår..
Idag är det på pricken 4 veckor kvar tills jag fyller 22 ;)  Ser framemot det..

DATUM: 2008-11-06 | TID: 09:57:30

TORSDAG

Det var roligt och gå på bio igår kväll :) Trodde att filmen skulle börja halv sju för jag hade sett det förra veckan men nu så hade dom ändrat till halv nio. Vilken tur att jag gick in på hemsidan och kollade, annars hade vi inte vetat det. Iaf så var Rallybrudar en rolig och bra film :) Den var värd dom 85 kr, hade kunnat fått 20 kr rabatt men glömde ju ÖP-kortet hemma :( De va ju inte så mycket och göra åt.
Vilken dimma det var när vi åkte hem! Och kallt. Men idag är det 2 plus igen. Vill ha kallt, helst 10 minus och RIKTIG vinter :) Längtar!

Ska strax gå till bussen, ska på möte och sen ska jag ta en sväng på stan. Har lite saker som ska inhandlas, roligt :)
Ikväll blir det ljusparty hos en granne :)
HA EN BRA TORSDAG!!


DATUM: 2008-11-04 | TID: 19:56:27

TIME TO LET GO..


B i l d  f r å n  f o t o  s t u n d e n  i  
f r o s t e n . .


DATUM: 2008-11-04 | TID: 19:30:37

INTE LÅNGT KVAR NU..

..tills Ugly Betty & DH börjar :)

Gud vad tråkigt, all snö är ju borta nu. Och helt plötsligt så är det 7 plusgrader här och skit väder. Jag som tyckte det var så himla roligt med kallt och snö förra veckan. Fick sån jul känsla, nu är den helt borta. Jag hoppas att det går fort tills det blir kallt igen och snön börjar falla. 

Förra veckan var jag på Dollarstore i Svensta. Vilken bra affär! Vill dit igen när jag har mer pengar att spendera. Hittade mycket som jag ville ha med mig hem men det får vänta. Hatar och vänta på nåt som man vill ha, tiden tycks stå stilla då tills man får det man vill ha ;) hihi

Imorgon ska jag på bio, Rallybrudar. Det ska bli kul. Jag hoppas filmen är bra. Roligt och gå på bio iaf så :)

3 0  m i n u t e r  k v a r . . .