STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2008-09-30 | TID: 22:29:50

EN BILD . . .


Jag tror inte att jag har visat denna bild på Zack förut. Den är tagen i somras om jag minns rätt..

Gillar bilden väldigt mkt. Jag har ramat in den och satt på en hylla i mitt rum.Vart fint :)
De va längesen jag postade nån bild på Zack så jag tyckte de va dags nu ; ) Ni som inte vill se, kolla bort ; p

N u  s ä g e r  j a g  g o d  n a t t  . . .

DATUM: 2008-09-30 | TID: 21:38:48

R e k l a m p r a t . . .

Sitter här i min säng med laptopen och tittar på DH.. Reklam nu. Så jag passar på att blogga lite. Ugly Betty var bra, roligt att se de igen :) Men det krockar ju med Idol. Men valde Betty ist. Vilka tv problem man har då. Men gillar inte när det ska gå fler program samma tid och på olika kanaler. O inte kan jag spela in nåt heller, för nåt sånt har vi inte.. Man skulle haft en inspelningsbar dvd spelare. De hade varit nåt de.
Såg i en tidigare reklam paus att Roomservice börjar imorgon kl 20 med helt sprillans nya avsnitt :) Jiipie! Längtar! Eftersom inredning är ett stort intresse hos mig så är Roomservice det absolut bästa inredningsprogrammet. Sen är ju Johnnie & Mattias så härliga med så :) 

Idag har det inte hänt så mkt, min moster har varit här lite. Synd bara att inte kussen hade tid att komma hit. Imorgon ska jag iaf träffa en kompis, det ska bli super roligt. Ser framemot de..
N e  n u  s k a  j a g  v ä n t a  p å  a t t  d e t  b ö r j a r  i g e n . . .


DATUM: 2008-09-29 | TID: 22:39:58

Ugly Betty & Desperate Housewives


Bilder från kanal5.se

Yay, imorgon börjar äntligen Ugly Betty &  Desperate Housewives. Så från 20.00 till 22.00 sitter jag klistrad framför tv:n ;)

C a n ´ t  w a i t . .

DATUM: 2008-09-28 | TID: 19:08:49

Hemma

Nu är jag hemma igen från stugan. Eller har varit de ett bra tag, tror vi kom hem vid halv två. De storma så mkt där uppe så de va inge rolit o va där. Vinden tog i riktigt. O inte är det bättre här hemma heller. Usch va det blåser, och kallt. Brrr.. Jag brukar inte frysa ofta men idag har ja gjort de, å då måste de va kallt ; )

Slut på denna helg. En ny vecka börjar. Tiden går så fort..

DATUM: 2008-09-27 | TID: 23:42:18

Bubblor

Lekte lite med kameran för en stund sen, fick till denna bild då. Tyckte den vart lite cool med alla bubblor.. Men jag vet inte riktigt vilken av bilderna som jag gillar mest, orginal eller svart vitt.

V a d  t y c k e r  n i ? !

DATUM: 2008-09-27 | TID: 22:01:43

Mer höst


Bjuder på två bilder till på höstfärger. Det är ju så vackert. Speciellt när det är fint väder med sol. Dessa två bilder är från stugan och är tagna för snart 1 vecka sedan.


Idag är vi åter i stugan. Vi åkte hit förra fredan tills i onsdags. Sen åkte vi hem 2 dagar o kom åter hit igår eftermidda. Sitter just nu här med tända ljus. Det är så himla mysigt.
Trevlig helg till er!

DATUM: 2008-09-24 | TID: 22:56:17

Höstligt


H ö s t f ä r g e r . . .

DATUM: 2008-09-14 | TID: 17:00:24

Fade away...

Bild från Norge, Ålesund...


Så va det söndag igen. Helgerna går så fort. Jag har precis tvättat ut hårfärg i håret. Borta är dom utslitna o tråkiga slingorna. Så skönt. Jag tror det vart bra iaf. Ser inte så jätte stor skillnad nu när håret är blött. Sen var det mörkt innan med, tog nu nån choklad brun färg. Eller ljusbrun eller va den hette. Men allt funkar bara håret blir fräscht igen :) Däremot skulle håret behövas klippas. Tror de va tidigt i juni det hände sist. Mitt hår växer så otroligt fort och blir fort slitet. Iaf i topparna. Jag får ta o boka nån tid snart..


DATUM: 2008-09-10 | TID: 11:04:15

On the roads...


Sitter i bilen på väg till mormor o morfar nu.

Det är bra med bärbar data o mobilt bredband :) Jag köpte föresten en ny egen bärbar data i fredas. Den är så bra. O så mkt roligare med en bärbar som man kan ta med sig. O speciellt o kunna sitta i sängen hemma där det är mjukt och härligt ist för på en stol.. ; )

Idag ska vi hacka upp lite pärer..
Det blir väl roligt. Tror ja ; ) Man får väl se.. Vi äter midda där me så kommer inte hem föräns ikväll nån gång. Hoppas vi e hemma tills 8 iaf, tänkte se på Idol och sen Heroes...
Igår hade jag en riktigt skitdag, idag mår jag hyfsat bra iaf. Skönt. Efter regn kommer solsken..

DATUM: 2008-09-06 | TID: 21:19:43

Trött..

Vilken lång och härlig dag!! Klev upp vid nio tiden.. Vid tio hade vi börjat sätta igång och jobba redan.. Pappa spikade upp panel i mitt rum på väggarna och jag har spacklat lite. Åsså har jag hjälpt mamma o städat och rensat saker o sånt.. Härligt och få va här och få göra lite nytta.. Det går framåt. Nästa gång när vi kommer hit så blir det målning av väggarna.. Läääängtar :) Kommer bli så mysigt i mitt rum. Det är väldigt litet men det gör inget, för blir de bara mysigt så tänker man inte på att det är trångt.

Det har varit ett härligt väder här idag me, sååå skönt me lite sol och värme. En perfekt lördag helt enkelt :) har tyvärr inga bilder att visa, inte haft tid att tagit såna idag..
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!!

DATUM: 2008-09-05 | TID: 21:11:14

Hej hej

Sitter nu i soffan framför tvn och datan i stugan :) Mysigt och vara här igen.. Det är kallt här, bara 4 grader..brrr.. Snart är de väl minus här i fjällen..

Tr e v l i g  h e l g  t i l l  e r . . .

DATUM: 2008-09-02 | TID: 20:01:15

Dagishämtning & barnvakt

Å vad roligt. Jag har nu följt med min mormor och hämtat lilla Ville på dagis i 2 dagar i rad :) Han är mammas kusins barn.. Han är såå himla go. Söt ungen! Vi har även passat han i ca 2 timmar efter dagis hämtningen. Dagiset är även det ställe jag jobbade på för ca 2 år sen. T.o.m på samma avdelning. :) Så de va extra roligt att följa med och hämta han o säga hej till dom som jobbar där.. 
Det är mycket spring i dom där små benen, men det är de nog i dom flesta 2 åringars ben. Det har varit mycket roligt och fått följa med och hämtat han och träffat han lite. :) De har gjort igår & idag till mkt bra dagar.. :)

Tror att även veckan kommer att avslutas med bra dagar. Ska äntligen få åka till stugan våran igen. Det går tyvärr inte att vara där på somrarna för det är alldeles för mycket mygg. Hatar dom. Annars hade man nog varit där med. Men nu hoppas jag att dom ska ha försvunnit, för nu är det ju september och dom borde inte finnas kvar där. Iaf så ska de bli hur kul som helst att få åka dit en helg. Pappa ska börja med mitt rum och fixa väggar och så. Det ska göras om lite till det bättre. Kommer att bli jätte fint och mysigt där sen när allt är klart.. Jag längtar!