STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2009-05-31 | TID: 20:24:01

Morsdag

Grattis mamma på morsdag :)

F i n a  m o r s d a g s  r o s o r  f r å n  m i g  t i l l  m a m m a 

_________________

Annars så har det inte hänt nåt speciellt denna söndag. Det har varit fortsatt varmt och fint väder. Härligt. Dock har jag kännt mig lite krasslig i halsen. Kanske man är på väg att bli sjuk då. Pappa är de så man kanske blir smittad. Återstår att se.
 

DATUM: 2009-05-30 | TID: 13:29:27

Me and my camera

Jag har ju alldeles glömt bort att den 28:e, 2 dar sen, så var det exakt 1 år sedan jag köpte min systemkamera :) Tänk vad tiden går fort. Och vad roligt jag har haft med den kameran under det första året ;)

Idag är det strålande väder ute.
Härligt. Känner mig lite trött efter gårdagen. Det kommer nog efter när man inte fått tillräckligt med sömn. Hade en bra dag igår iaf. Det var skönt med promenaden och roligt och träffa vännen. På kvällen hämtade jag och mamma nåra släktingar på flygplatsen. De va kul och se alla som kom me de planet, alla var jätte bruna ;)
Nu ska jag ta och sätta mig ute med Zack. Ha en fortsatt bra lördag alla!!

DATUM: 2009-05-29 | TID: 22:22:10

Feels like I've been awakened


DATUM: 2009-05-29 | TID: 11:19:42

Freeeeda :)

Då va det fredag igen då. Tiden går sjukt fort. Idag mår jag sådär. Har haft en riktigt hemsk natt. Usch, jag har vaknat om vartannat och inte kunnat sova ordentligt. Tror inte ja somna efter 4 nån gång. Så jag känner mig lite groggy just nu. Men jag ska snart träffa en vän och gå en promenad. Det är ju tur att vi ska göra det iaf, mår säkert bättre efter lite frisk luft. Det blir min fredag de..

DATUM: 2009-05-28 | TID: 22:17:33

Nytt utseende


Gjort om lite som ni ser.. Vart lite ljusare och mer somrigt :) Grönt & grått är så fint tillsammans.. Även lagt till 2 st små profilbilder på mig. Usch, gillar inte bilder på mig själv men det får gå denna gång ;) Får väl se hur länge ja har dom bilderna på mig kvar ;) 

DATUM: 2009-05-28 | TID: 16:40:11

Remember those walls I built, well baby they're tumbling down...


DATUM: 2009-05-27 | TID: 20:25:02

Ut med det gamla och in med det nya

Tänkte bara komma in och berätta att min hemsida är åter öppen igen. Det gick fortare än vad jag trodde för mig att fixa en ny layout. Kan vara lite småändringar som jag gör framöver. Kolla gärna in sidan igen och skriv nån rad i gästboken om vad ni tycker om den nya layouten :)  Skulle va jätte kul för mig :) Så kom igen, skriiiiiiv ;)

Jag vart iaf grymt nöjd med resultatet :) Ut med det gamla och in med det nya :)
Nu ska jag fortsätta att kolla på Roomservice

DATUM: 2009-05-26 | TID: 14:05:25

I carry your heart (I carry it in my heart)


Tråkig tisdag idag. Det regnar ute.
Även fast det är rätt så skönt att det är dåligt väder ute nån gång. Men är icke på det allra bästa humöret idag. Hoppas denna dag går fort över.
Ikväll är det ju iaf bra på tv kvällen. :) Alltid nåt att glädjas över på tisdagar.

Tänkte bara berätta att min foto hemsida ligger nere just nu. Den är under renovering för jag vill göra en ny layout till den :) Så förhoppningsvis så får jag till nåt snyggt i PS dom närmsta dagarna. Hoppas hoppas. Photoshop <3
Sen så gjorde jag även om under min fotoutrustning i förrgår så kolla in de vettja. Det går även att klicka på länkarna ovan som oxå är nygjorda. (Under  headern)
Nu ska jag ta och öppna PS och se om jag får till nån ny layout till foto hemsidan. Ha en fortsatt bra tisdag..

DATUM: 2009-05-24 | TID: 22:22:55

Bubbles


DATUM: 2009-05-23 | TID: 21:55:39

Grönt är skönt


Det är inte så tokigt detta med macro.
Riktigt roligt faktiskt :) Legat i gräset och fotat lite i eftermiddas.. h i h i.. Dessa bilder är tagna då..

Idag vart det en tur till Åsarna för att kolla in dom söta valparna. Sista gången man fick se alla ihop för snart ska dom hämtas av deras ägare.. 2 st hade redan åkt iväg. Men åååå vad söta dom va. Och vad dom hade vuxit. Dom va såå go så. Man vill alltid ta med sig en hem efter man varit där och sett dom. Hihi.. På vägen hem så svängde vi in på Dollarstore och gick där en stund. Handlade lite handdukar o ett lakan. Sånt som är bra att ha. Roligt va de iaf och åka in där igen. Har inte varit där på flera månader.

Sen har vi ätit en jätte god middag. Grillat älgkött och pommes till. Mmm, sååå himla gott. Mormor & morfar kom även in här en sväng. Efter det så åt jag Petras goda Chokladfondue till efterrätt. Har inte nån Fondue gryta men det gick bra utan. Det var riktigt gott och jag vart lika mätt som Petra vart efter hon hade ätit de ;) Hihi. Kul och testa nya rätter.
Nu ska jag snart ta och gå ut en liten sväng med vovven..

DATUM: 2009-05-22 | TID: 20:03:38

Macro time


Idag fick jag äntligen mitt macro objektiv.
Som jag har velat ha länge nu. Och nu är det mitt, bara mitt ;) På bilden ovan så ser ni vad som fanns i paketet från posten.
* Nikon AF-S 60/2,8 G ED
* Nån slags tygpåse att lägga objektivet i (För att skyddas)
* UV-filter
* Linsrengöringsduk i micorfiber (Mkt bra att ha)
+ En Snickers som dom alltid skickar med i paketen. Fast förra gången fick jag en Twix ist. Kul med lite variation. Snickersen är redan uppäten, därför fick den inte va med på bilden ;) Är man en godisälskare så är man, hihi..

När jag hade öppnat paketet så kunde jag ju självklart inte låta bli att prova att fota med det nya objektivet på en gång. Så det gjorde jag. Fotade allt möjligt. Nedan är nåra av dessa bilder som vart till under den test rundan. Måste säga att jag är verkligen super nöjd med macro redan nu. Märker skillnad från kitobjektivet och detta. Så nu blir det lite mer spännande att fota när man har nått nytt :)


DATUM: 2009-05-21 | TID: 20:42:27

Imorgon...

...ska jag hämta ut mitt nya objektiv :) Läääääängtar ;) Förmodligen så kommer det upp nåra test bilder här imorron med det nya objektivet.. Om jag får till nåra bra förstås.

Jag hade det iaf jätte kul och trevligt igår under Sundsvalls besöket. :) Det var mkt roligt och gå på IKEA igen. Jag och mamma shoppade lite saker till altanen. Lite ljus och lyktor och sånt skoj :) Vi åkte runt nio på morgonen och kom hem vid kvart över åtta på kvällen. En lååååång dag med andra ord. Men det gör inget när man har så himla skoj. Men fick dock en väldans huvudvärk på kvällen när jag kom hem. Så jag gick och la mig tidigt. Det var förmodligen pga av att det var varmt oxå gick ju självklart åskan där. Ibland känner jag av det i huvudet. Vid lågtryck. Det är inte kul. Men tur att det finns värktabletter..

Idag har det fixats lite på altan. Varit med mamma och köpt en stor växt på Buketten som va jätte fin. Blir lite mysigare med växter tycker ja :) Igår på IKEA köpte vi en solcells slinga med små runda bollar som vi satte upp idag. Ska kolla sen när det börjar bli mörkt och se hur det lyser :) Sånt är mysigt.. Älskar att sitta ute på altan på sommar kvällarna och tända en massa ljus och bara ha det mysigt. Sånt måste det bli mkt av denna sommar :)

DATUM: 2009-05-19 | TID: 20:57:50

IKEA here I come.. :)

Yay, imorron drar vi till S-vall och IKEA. :) Ser framemot det mkt. Skönt och få komma ut oxå och slippa tänka på allt hemma. Och de kan va skönt o få va utan hundpromenaderna EN dag iaf ;) Hihi.. I K E A ,  h e r e  I  c o m e . . .

Måste berätta en annan rolig sak som har hänt idag. Jag har ju länge velat köpa ett nytt objektiv till min systemis. Och då helst ett macro objektiv. Idag slog jag till och klickade hem ett sånt :) Wiiiee säger ja bara. Kan inte vänta tills jag får hämta den på posten och prova fota med macro. Är sååå lycklig
:) Så räkna med att det kommer att dyka upp mååååånga macro foton här i bloggen framöver :)
Jag såg nu att den tydligen redan hade skickats iväg. Så jag vet inte ja om den kommer imorron eller på torsdag. Wiiieee igen ;)

Det är en mkt bra och härlig vecka detta... :)

DATUM: 2009-05-18 | TID: 13:53:15

A new beginning..

Måndag idag och en ny vecka har börjat. Jag har vart så duktig och städat hela lägenheten. Både dammsugning och torkning av golven drog jag till me ;) Luktar nystädat och fräscht här hemma nu. Gillar att städa :) Här blir det mkt av sånt eftersom vi har hund och alla hundår ska bort.. Även bytt sängkläder i sängarna. Skönt att det inte är nån sol idag när man ska städa. Man har ju inte direkt nån lust till att dammsuga när det är fint väder ute. Men det är iaf fortfarande varmt, runt 15 grader iaf :)

Jag ska väl snart ta och gå ut i detta väder för har man hund så har man ;) Sen vet ja inte om jag och mamma ska åka iväg på nåra ärenden. Man får väl se vad som händer. Känns som att man har gjort nått nyttigt idag iaf med städningen :)

På onsdag tror ja att jag o mamma + 2 andra till ska åka till S-vall och IKEA :) Hoppas det blir så..
Ha en fortsatt bra måndag..

DATUM: 2009-05-17 | TID: 20:24:53

The grass is greener on the other side..



Vilken härlig söndag det har varit. Full rulle hela dan.
Även hunnit med 2 cykelturer + dom vanliga promenaderna med Zack. Så idag har det blivit lite extra motion. Härligt. Tänk om det kunde hända varje dag, att man orkar motionera lite extra alltså. Har även fått i sig lite grillat till middan, laxfile, mums :)

Norge vann ju ESC igår.
Och idag firar dom även nationaldagen. Så det är väl kul att bo i Norge denna dag ;) Brorsan bor ju där så man får väl säga Gratulerer Norge.. :)

Tyckte det var tråkigt att inte Sverige, eller Malena fick mer poäng än vad hon fick. Tyckte hon va duktig och låten är rätt så bra även fast det är opera. En 21:a plats räckte det till i år. Jag hoppas det vänder snart för nu har det ju varit nåra år i rad som Sverige hamnat bland dom sista. Heja Sverige!!

DATUM: 2009-05-16 | TID: 15:40:23

Saturday


Hittade denna vackra bild i arkivet och man längtar ju tills sommaren är här på riktigt.
 Bilden är nog tagen för ca 3 år sedan, långt före min tid med en systemkamera. Tror t om att bilden är tagen med min allra första digitalkamera ;) Vilka minnen.. Sommaren är som tur inte alltför långt bort nu när det är mitten på maj. Härligt!!

Idag är det då lördag. Jag ska strax hjälpa till med middan som håller på att tillagas. Det blir tacos, mumma :) Annars så har det blivit ett litet besök på staden och Åhlens för att köpa nåra ramar. Sen vart det handling till middan. Är sååå hungrig nu så det ska bli super gott med mat :)
Ha en fortsatt trevlig lördag, ma råkes..!!


DATUM: 2009-05-15 | TID: 11:31:26

1 vecka sedan..

..sen jag bloggade sist. Vad tiden går fort. Det är som vanligt när man inte skriver på ett tag, att man har noll blogglust och inget vettigt att berätta ;)
Som tur är så är ju detta även en foto blogg så det får bli lite mer bilder när jag inte har nån skrivar lust.

Idag är det fredag igen iaf.
Veckan har inte innehållit så mkt händelser. Mått så där vissa dagar och så. Värmen verkar äntligen har kommit tillbaka. Tror det var runt 15 plus ute nu. Jag ska ta och hjälpa till och städa lite här hemma och sen äta nåt för magen börjar kurra. Sen blir det som vanligt, en promenad med Zack. Det är väl det som händer just nu iaf.
See ya!!

DATUM: 2009-05-08 | TID: 17:49:03

It’s like we’re caught between


DATUM: 2009-05-06 | TID: 08:43:21

Onsdag 6 maj

Nu har det gått nåra dar sen jag skrev sist. Har väl inte haft så mkt att skriva om så då blir det ju så. Hoppas ni har haft det bra dom senaste dagarna.

Är på väg till stugan nu iaf. Där ska vi hämta nåra saker och sen åker vi vidare hem till mormor & morfar. Blir väl till att äta midda där innan vi åker hem. Så det blir min onsdag det. 
Ha en bra dag alla!!  


DATUM: 2009-05-01 | TID: 22:25:36

Lately as it seems, We don’t get along too well..


Bilden som jag gav bort i present.. Nu vet ni vad jag pratar om för bild iaf.. hihi..

DATUM: 2009-05-01 | TID: 22:07:45

1:a maj

Snart så har den första dagen i maj gått förbi. Det är inte vilken dag som helst, utan det är kusinens födelsedag. Så idag åkte vi i familjen och uppvaktade henne på hennes 20-års da! :) Varit trevligt. Fick även träffa dom små valparna. Ååå,  dom är så söta. Idag fick dom va ute hela dagen, roligt och se. Sen när dom skulle få välling så kom dom springandes allihopa till maten. Hihi, dom små pluttarna då. Ville ta med mig en hem men det går ju inte. Men fick iaf gosa mkt idag. Och mer blir det framöver.
Shit vad varmt det har varit idag. Riktigt sommar värme. 21, 5 grader har det varit. Jätte härligt. Men solen var stek hett. Vet inte om ja fått lite färg i ansiktet kanske. Får se imorron ;)

Annars så har jag varit på ett till kalas i veckan.
Vännen som fick min förstoring + ram fyllde ju år så då vart det och äta både smörgåstårta & vanlig tårta där. Mmm, jätte gott :) Hon vart iaf jätte glad över min present. Det kändes bra :)
Ha en fortsatt trevlig fredags kväll..