STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
DATUM: 2009-06-27 | TID: 11:14:41

Härligt med värme



Vilken värme det har kommit, riktig sommar väder e de :)
Jätte härligt. Även fast jag tycker att det blir lite väl för varmt. Aja, man ska väl inte klaga. Nu kan man ju sitta ute på kvällarna och mysa :) Däremot orkar man ju knappt göra nåt i denna värme. Inte Zack heller, han bara ligger i skuggan och sover hela dagarna. Måste va varmt med tjock päls + att den är svart!!! Stackaren..

DATUM: 2009-06-26 | TID: 12:27:38

Cause I´m not taking the easy way out


DATUM: 2009-06-25 | TID: 20:52:35

Regndroppar


Är hemkommen från mormor & morfar för nåra timmar sen.
Så skönt och komma hem när man har varit borta i nästan 1 vecka :) Jag har fotat en del så det blir inga problem att visa nya bilder på ett tag, hihi..

Jag har kollat runt lite på nätet och läst ikapp en massa bloggar som jag missat under tiden man har varit bortrest. Det tog sin lilla tid de. Jag ska ta och fortsätta att kolla igenom alla mina bilder som jag har tagit och leka lite i Photoshop me dom ;)
Trevlig torsdagskväll..


DATUM: 2009-06-18 | TID: 20:45:31

x3


DATUM: 2009-06-18 | TID: 17:38:35

Snart midsommar..

..och då vänder de och blir mörkare och mörkare. Så himla tråkigt :( Även fast jag tycker det är mysigt med mörker. Då kan man sitta ute på altan och tända ljus :) Dom dagarna det är varmt ute iaf. 

Åker bort i midsommar och vet inte riktigt hur länge man blir borta. Nåra dagar blir det nog iaf. Så då kommer jag inte kunna uppdatera bloggen för kommer ej ha något internet. Jobbigt det där när man är van att ha tillgång till nätet varje dag åsså ska man åka bort och va helt utan ;)  Det blir nog lite tomt.

Nu väntar man att pizzan ska vara klar i ugnen, mmm det doftar underbart. Och det ska bli underbart gott :)
Önskar alla en trevlig midsommar :)


DATUM: 2009-06-16 | TID: 09:41:05

Tisdag

Tisdag idag och jag har nyss duschat. Har ej så mkt att berätta, inte hänt nåt speciellt. Tänkte mest skriva nåra rader. Var ju borta hela helgen, de va skönt och få komma bort lite och byta miljö. Men vilket skitväder, bara regna och regna hela helgen. Det är inte det bästa vädret när man har hund  :( Och kallt e de. Igår blåste det och va väldigt kallt. Iaf för att va i juni. Det är ju tråkit för halva sommaren försvinner när det är sånt här väder. Och snart är det midsommar oxå, hoppas det kan komma liiiite värme iaf tills dess. Ge mig lite sommarvärme.


DATUM: 2009-06-12 | TID: 09:59:51

Different shades of pink


Med dessa bilder tänkte jag passa på att önska alla en riktigt trevlig helg. Sorry för den dåliga uppdateringen den senaste tiden. Har inte fotat så mkt så har ej haft nåra nya bilder att visa heller.. Men dessa ovan är helt färska. Togs för bara nån timme sen :)

Åker bort i helgen så vi hörs när jag kommer hem igen. Trevlig helg!!

DATUM: 2009-06-08 | TID: 20:13:21

Färgning

Just nu sitter jag här med färg i håret som ska sköljas ut om 10 min. Det var ett bra tag sen jag fixade håret så de va dags nu att färga om det. Hoppas att de blir fint sen när det är klart. Ska även göras slingor i detta hår :)

Nu har jag varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna.
Jag har helt enkelt inte orkat. Det händer inte mkt heller. För jag känner mig fortfarande lite förkyld :(
Idag har det inte hänt mkt, förutom att ha inhandlats hårfärgen. Nee nu, ska jag se om det är dax att tvätta ut detta snart..

DATUM: 2009-06-05 | TID: 21:05:41

Flowers


DATUM: 2009-06-05 | TID: 10:26:03

Inte helt frisk..

Jag är fortfarande inte helt 100 frisk. Hostar och nyser lite. Det var då en nedrans dryyyyyg förkylning. Den vill inte släppa riktigt. Hoppas att det gör de dom närmsta dagarna iaf. Så det har inte hänt nåt alls denna vecka. Bara vilat. Känns knappt att det är fredag idag. Tråkigt. Ska se om jag kan fota lite sen så jag får göra nåt roligt idag. Våra buskar har blommat ut väldigt mkt. Det är så vackert. Det har ju inte varit det bästa vädret här denna vecka, kallt och regningt. Så nu kan värmen få komma tillbaka. Iaf lite sommar vill man ju ha. Här uppe är ju den så kort iaf.
Nu ska jag ta mig en dusch så jag får fräscha till mig lite. Ha en bra fredag alla.. Återkommer med bilder om jag fotar nåt ;)

DATUM: 2009-06-02 | TID: 19:55:14

Sjuk

Tänkte bara titta in och skriva ett inlägg och berätta att jag är sjuk :( Så därför jag inte orkat skrivit nåt förens nu. Men jag börjar känna mig bättre ifrån febern iaf. Skönt. Det jobbiga är att jag har sovit dåligt i flera nätter. Vaknat och så. Jätte jobbigt. Hoppas att jag blir helt frisk nu snart och att jag kan få sova hela nätterna ostört.

Hoppas allt är bra med er därute. Nu ska jag snart lägga mig i sängen igen och kolla på Ugly Betty och DH.. :)