STARTSIDAN | UTRUSTNING | HEMSIDAN | FÖLJ BLOGGEN
Datum: 2009-04-15 | Tid: 21:17:23

En massa babbel

Vad det är kul att ha tillbaka min dator igen, hihi ;) Jag har nu börjat få iordning på den. Installerat en massa program så nu börjar den bli som den va innan jag lämnade in den. :)

Lilla Zacken har nog haft lite magsjuka.
Han har inte varit pigg dom senaste dagarna. Spytt nån gång och dålig i magen. Lilla bubben. Tänk om hundar kunde prata så dom kunde säga vad det är för fel. Men det känns som att han är piggare idag iaf. Skönt. Man blir så orolig när det inte är riktigt bra med husdjuren. Men som sagt, så tror ja att han har blivit lite piggare. Älskade vän..

Hade iaf en mysig och härlig påsk i stugan. Vi var i stugan från skärtorsdagen till påskdagen. Det vart nåra dar iaf. På långfredagen kom mormor och morfar upp och hälsade på. Dom hade med sig god middag. Själva påskaftonen var det härligt väder, sol och varmt. Skönt! Tyvärr så blåste det men det vart bättre fram mot eftermiddagen. Vi satt ute och solade mest under dagen. Till middag grillade vi kött för första gången detta år. Det vart grillspets. Mums. Det var riktigt gott. Det luktar ju så gott med grill lukten. Man blir påmind om sommaren. Det var denna påsk de. Fort går det.
Nu ska jag fortsätta att kolla på Leila på landet och se om jag kan ta och publicera nå fler bilder. Gillar blom bilderna i inlägget innan. Älskar blommor :)


Allie

Stackars lille Zack, min Boris har också varit magsjuk de senaste dagarna. Spytt o varit lös i magen. Ja det hade varit perfekt om de kunde prata just i de lägena så man vet vad som e fel. Skönt han verkar bättre nu.

Datum: 2009-04-15| Tid:21:17:23
URL: http://whirlygirl.blogg.se/
Petra

Håller med om att man blir så orolig när ens djur inte verkar må bra men vad skönt att han verkar må lite bättre. Ne vad mysigt med årets första grillning. :)

Datum: 2009-04-15| Tid:21:17:23
URL: http://petrasphoto.blogg.se/
Johanna

Allie; Uscha då, hoppas Boris blir frisk snart :) Aaa, det hade verkligen varit perfekt om dom kunde prata i såna lägen så man vet.



Petra; Aa, det är verkligen jätte jobbit att vara så orolig. Man vill bara att dom ska bli friska igen. Ja, det var jätte mysigt med grillning ;)

Datum: 2009-04-15| Tid:21:17:23
URL: http://johannaa86.blogg.se/
niffin

Ja, visst önskar man att de kunde prata djuren, när de inte mår bra. Hoppas lille Zack kryar på sig fort nu. :)

Datum: 2009-04-15| Tid:21:17:23
URL: http://enmenettlejon.blogspot.com/

Innan du kommenterar:
- Inga stötande kommentarer är tillåtna
- Ingen reklam tack!
- Jag svarar alltid på era kommentarer i samma inlägg
- Tack för din kommentar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback